התייעצות ביטוח בריאות- איפה משתלם לעשות?

• הוסף לסימניות
צריכה המלצה ממישהו שמבין בזה,
וגם אשמח לדעת אם הצעת מחיר שקיבלתי יקרה או זולה.

• הוסף לסימניות
הכי חשוב זה מי הסוכן שיטפל במקרה שצריך ל"ע
מכיר מישהו אדיר מירושלים
לגבי המחיר תשלחו אליו במייל או אפילו תפנו בטלפון הוא יעזור

• הוסף לסימניות
הכי חשוב זה מי הסוכן שיטפל במקרה שצריך ל"ע
מכיר מישהו אדיר מירושלים
לגבי המחיר תשלחו אליו במייל או אפילו תפנו בטלפון הוא יעזור
אפשר פרטים?

• הוסף לסימניות
הכי חשוב זה לבקש את הפוליסה בכתב ולראות מה האותיות הקטנות כי יש הבדלים מאד משמעותיים בין החברות.
למדל מה מספר ההתיעצויות עם רופא מומחה שניתן. מה גובה הכיבוי לניתוחים ולתרופות. האם יש החזר על טיפולי התפתחות.
אני עברתי בין כמה חברות ביטוח וההבדלים שהחברות לא מספרות עליהם מאד משמעותיים לעתיד

• הוסף לסימניות
הכי חשוב זה לבקש את הפוליסה בכתב ולראות מה האותיות הקטנות כי יש הבדלים מאד משמעותיים בין החברות.
למדל מה מספר ההתיעצויות עם רופא מומחה שניתן. מה גובה הכיבוי לניתוחים ולתרופות. האם יש החזר על טיפולי התפתחות.
אני עברתי בין כמה חברות ביטוח וההבדלים שהחברות לא מספרות עליהם מאד משמעותיים לעתיד
ומה אני אעשה אם אני ממש לא מבינה במונחים שבאותיות הקטנות?

• הוסף לסימניות
ומה אני אעשה אם אני ממש לא מבינה במונחים שבאותיות הקטנות?
תפני לכמה חברות תגידי שאת מבקשת להצטרף לביטוח בריאות ושישלחו לך את הפוליסה למייל
ואז לעבור על הפוליסות ולעשות השוואות ביניהן.
הפוליסות עצמן מאד מובנות ומפורטות מאד בזכאות לכל דבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה