ביטוח רכב ביטוח חובה-עבר ביטוחי

• הוסף לסימניות
הי רציתי לדעת אם עשיתי עכשיו ביטוח לרכב ויש לי עבר ביטוחי
החברה לא שאלה אותי על זה האם אני חייבת לעדכן אותה??

• הוסף לסימניות
וכן רציתי לדעת אם אני מעבירה את הפוליסה עלי ולא על בעלי (לי לא היה עדיין רישיון שטבעו את הביטוח )
האם זה יעזור?

• הוסף לסימניות
קיבל מחיר של עבר ביטוחי????

זהו נראה לי שלא כי כתבו לנו כך
1713437892848.png

• הוסף לסימניות
זה עוד לא אומר כלום
יכול להיות שלא שאלו אבל הביאו לכם מחיר של נהג ללא עבר ביטוחי
אשמח לדעת באיזו חברה
נכון השאלה אם אני צריכה לעדכןאותם אם הם לא הביאו לי מחיר עם עבר ביטוחי
מבחינה חוקית יכול לסבך?

• הוסף לסימניות
אבל אולי שילמתם מחיר של מי שאין לו עבר ביטוחי שזה שונה לגמרי ממי שיש לו עבר

• הוסף לסימניות
אבל אולי שילמתם מחיר של מי שאין לו עבר ביטוחי שזה שונה לגמרי ממי שיש לו עבר
נכון זה מה שאני חושבת שקרה שאני משלמת מחיר ללא עבר ביטוחי ...
האם חיייב לעדכן אותם בעבר הביטוחי
ותודה על המענה

• הוסף לסימניות
אם יש לך עבר ביטוחי ושלמת כמו עבר ביטוחי אין סיבה שלא תתקשרי ותוודאי שהכל יהיה בסדר

• הוסף לסימניות
אם יש לך עבר ביטוחי ושלמת כמו עבר ביטוחי אין סיבה שלא תתקשרי ותוודאי שהכל יהיה בסדר
אבל אם אין לי עבר ביטוחי אלא כן יש לי תביעה של פעם אחת מהביטוח
האם אני צריכה לעדכן אותם
כלומר אין לי עבר ביטוחי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה