ביטוח חיים למשכתנא איפה הכי זול?

מצב
הנושא נעול.
ה27 ש"ח הזה מחיר קבוע ל30 שנה או שעוד שנתיים המחיר קופץ?
זה מחיר ל 3 שנים.
סה"כ מחיר ביטוח מורכב ממחיר קבוע שממנו יש אחוזי הנחה מסויימים. במקרה הזה - 70 אחוז לשלש שנים.
אחרי 3 שנים האחוזי הנחה יורדים.
בדר"כ הסוכן מעביר אחרי שלש שנים וגם טם שכחת, ברוב המקרים זה יוצא הרבה יותר זול

אני יתן לך דוגמא מקרוב משפחה שלי שהיה לו ביטוח חיים בביטוח ישיר שנחשב זול, הוא קצת מעל גיל 50, משכנתא של 700, שילם 120 ש"ח.
הוא התקשר לחברה אחרת [לא דרך האיגוד] והיא הוזילה לו ל3 שנים ל66 ש"ח. כלומר, גם אם אחרי שלש שנים יהיה לו פחות אחוזי הנחה, והוא לא יעבור חברה שוב, עדיין לבטח הוא ישלם פחות מהמחיר המקורי שהוא שילם

אני יתן לך דוגמא מקרוב משפחה שלי שהיה לו ביטוח חיים בביטוח ישיר שנחשב זול, הוא קצת מעל גיל 50, משכנתא של 700, שילם 120 ש"ח.
הוא התקשר לחברה אחרת [לא דרך האיגוד] והיא הוזילה לו ל3 שנים ל66 ש"ח. כלומר, גם אם אחרי שלש שנים יהיה לו פחות אחוזי הנחה, והוא לא יעבור חברה שוב, עדיין לבטח הוא ישלם פחות מהמחיר המקורי שהוא שילם
נרשמתי. אשתדל לעדכן כשיצרו איתי קשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה