ביטוח לאומי לא מתחשב בתלוש אחרון שהוא גבוה [דמי לידה]

• הוסף לסימניות
מה עושים
ובפרט שב10 חודשים אחרו נים התלוש היה גבוה רק 3 חודשים לפני הלידה היה נמוך ואח"ז חזר לקדמותו

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבקש שיחשבו לפי ממוצע של השנה החולפת (או 10 חו' אחרונים) ולא 3 חודשים.

• הוסף לסימניות
לשלוח להם מכתב מהמעסיק עם הסבר למה התלוש האחרון גבוה יותר, ברוב הפעמים זה עובד.

• הוסף לסימניות
מי שלא קיבלה שכר מלא בשלושת החודשים שקדמו ל-1 בחודש שהפסיקה את עבודתה בגלל ההיריון או בגלל מחלה, חופשה, תאונה, שביתה, השבתה, אבל במשפחה או מפני כל סיבה אחרת שאינה תלויה בה, ויש בידה אישורים מתאימים - תיבדק האפשרות להשלמת שכרה בשלושת החודשים האלה או לחישוב שכרה על פי החודשים שקדמו לחודשים שבהם הייתה הירידה בשכרה.

• הוסף לסימניות
אם התלושים נמוכים בגלל ההריון (הורדת שעות עבודה בגלל חולשה וכו'), הביטוח הלאומי מתחשב.
אני כתבתי מכתב ובו הסברתי את העניין, צירפתי בדיקות דם ואישור מחלה (שלא ניצלתי אותו בפועל, כי עבדתי, אבל הורדתי שעות) וחישבו לי את דמי הלידה לפי החודשים הקודמים.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה שאחד התלושים מ3 החודשים שלפני הלידה היה גבוה ובדמי לידה הם חישבו לי שהסכום שלו הוא נמוך כמו החודש הקודם לו. לאחר חודש קיבלתי מכתב בדואר שהחישוב היה זמני ושאני ישלח להם את התלוש הגבוה עצמו , שלחתי דרך האתר ע"י שנרשמתי לאזור האישי, הם מבטיחים שיטפלו תוך 14 יום - אני מאמינה שהם יוצרים קשר עם המעסיק ושואלים מה הסיבה שהתלוש גבוה. בינתים לא עברו 14 יום ולכן לא קיבלתי תשובה. באמת מומלץ מאד להרשם לאתר ושם יכולים לראות את כל המכתבים שנשלחו אליך כי לא תמיד זה מגיע בדואר פיזית..

• הוסף לסימניות
בדקת איתם? לי הם התעלמו מהתלוש האחרון שהיה הגבוה. הגעתי אליהם והסתבר שזו היתה סתם טעות שתוקנה אחכ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה