Rachel Greenstein
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לבקש מביטוח לאומי הארכת זמן לערעור על החלטת ועדה שעומד לפוג תוקפו?
ואם כן, אז באיזה אופן?
ואם כן, אז באיזה אופן?
ואם לא הספיקו, אין שום אפשרות להאריך את זה?הזמן לערעור(בועדת תביעות או בית הדין לעבודה) הוא קבוע .מיום החלטת פקיד תביעות.
כל יתר הפרטים בלינק המצורף
![]()
ערעור על החלטות הביטוח הלאומי - קצבאות והטבות | ביטוח לאומי
www.btl.gov.il
מה שחשוב פה זה מועד הגשת הערר שזה יהיה בטווח הזמן האפשרי.ואם לא הספיקו, אין שום אפשרות להאריך את זה?
אני מבין שאתם מבקשים להמתין כי מצפים למסמך שיהיה שטרם מוכן,האם יש אפשרות לבקש מביטוח לאומי הארכת זמן לערעור על החלטת ועדה שעומד לפוג תוקפו?
ואם כן, אז באיזה אופן?
מה שכתבתם הבנתי,המקרה הוא שהוועדה כבר הייתה,
ולא הספיקו להגיש ערעור,
והזמן האחרון להגשת ערעור ממש קרוב
אז שואלים אם אפשר להאריך אותו.
אפשר לתרץ תירוצים רבים שיתקבלו...לא קיבלנו וכו'ואם לא הספיקו, אין שום אפשרות להאריך את זה?
שלום רבוטיפ: הכי מלחיץ אותם זה שתפנו לבית משפט, אין להם סבלנות לזה.
לכן כשנמצאים בועדה, להגיד בתקיפות: אם לא תבינו שמגיע לו, נפנה לבית משפט,
תוודאו שכתבו את זה..
ואז הם מבינים שאתם רציניים.
(מזכירה שעבדה בועדות, אמרה לי שהיו אומרים לה להעביר כאלו שהבינו שיפנו לבית משפט ולא יוותרו).
אולי כן כדאי לחכות לתשובה שלהם.מה דעתכם לאיים על ביטוח לאומי בהגשת תלונה למבקר המדינה על ועדה גרועה ביותר שעברתי בכל המובנים כפשוטו ממש
השפלה נוראה ...אי יכולת לדבר כלל...הייתי שם מקסימום דקה וחצי וגם זה ...רק השפילו אותי שאני מבלבל ת מוח
כרגע ממתין לתוצאות אבל לדעתי היא ברורה מראש
המטרה באיום היא עניינים ללא קשר אם יאשרו לי או לא...
וגם אולי יאשרו לי כי הם לא ירצו להסתבך איתי...
מה עשיתם עם זה?שלום רב
מה דעתכם לאיים על ביטוח לאומי בהגשת תלונה למבקר המדינה על ועדה גרועה ביותר שעברתי בכל המובנים כפשוטו ממש
השפלה נוראה ...אי יכולת לדבר כלל...הייתי שם מקסימום דקה וחצי וגם זה ...רק השפילו אותי שאני מבלבל ת מוח
כרגע ממתין לתוצאות אבל לדעתי היא ברורה מראש
המטרה באיום היא עניינים ללא קשר אם יאשרו לי או לא...
וגם אולי יאשרו לי כי הם לא ירצו להסתבך איתי...
יצויין שהיה לי סיפור לגבי דמי לידה ושיחקו איתי סחור סחור ואיימתי עליהם שאם אני לא מקבל תשובה עניניית וברורה
אני פונה למבקר המדינה
ותוך מס' ימים הכסף היה בחשבון...12 אל''ש
דעתכם
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים