אלא שב"ה חלה הטבה במצבו [במיוחד בנכות פסיכיאטרית שישנם עליות ומורדות], בתפילה שאכן ההטבה תתמיד.
ובמצב העכשוי שהשתפר [ב"ה] יתכן מאוד והוא לא היה מקבל קצבה.
האם עדיין הביטוח לאומי עוקב אחריו ?
כמובן מאליו
מדובר על מקרה שהכל היה על פי חוק ומקבל הגמלה לא שיקר וקל וחומר לא זייף שום מסמך.
האם הבט"ל בודק האם הוא קונה את כל התרופות שהוא לקח בזמן הוועדה [כשלפעמים הוא הפסיק לקחתן עקב ההטבה במצבו] ?
ממה כן עליו להיזהר ?
לא קרה מעולם ללא הלשנה זדונית וכו'. אך מסכים שלא ניתן לומר שלעולם זה לא יקרה.
זה ברור שלתרופות אנטי פסיכטוית יש תופעות לוואילגבי הזיפרקסה.
רק רציתי לעורר תשומת ליבכם.
זה תרופה שצריך לקחת בזהירות - ולעקוב שלא גורם חלילה לעיוותים או תנועות לא רצוניות.
מכירה יותר מאחד שזה גרם להם לתנועות ועיוותים קשים.
מומלץ להתייעץ שוב עם רופא ולהעדיף תרופות מדור 3 כמו ליפונקס
אתה שואל או עונה?מהי מדיניות הביטוח לאומי לגבי הזמנה לבדיקה מחדש לאדם שקיבל נכות קבועה?
המציאות היא שבחלק גדול מהמקרים יתכן אפילו רובם לא מאשרים לצמיתותיש סיבה שבמקרה כמו שהביא פותח האשכול לא יאשרו לצמיתות? זו הרי מחלה כרונית ולא משהו שעובר?
בכל מקרה אני חשוב שזה לא אחראי לתת עצות מסוג זה על גיב פורום בלי הכרת המקרה, ובלי לדעת מה יהיו ההשלכות של שינוי תרופה, יש רופא שמטפל הרי בתיק והוא נתן את התרופה, זה לא שאדם על דעת עצמו לוקח תרופות
לא אשת מקצוע, 70% נכות או אובדן כושר?אני קופץ על האשכול.
אני מחפש עזרה בהכוונה להגשה עבור אברך חבר שלי של"ע לקה בבעיה נפשית.
בהגשה לביטו"ל, כתבו לו 70% למשך 6 חודשים.
ולא נתנו לו רטרו כלל, אפילו שכבר למעלה משנה שהוא מטופל בקהילה.
מפאת הצנעה ומפני שהאברך מוכר מעט, המשפחה מעדיפה שלא לעבור דרך "חברה" למימוש ששם לא יודעים מי מהעובדים מכירו או מי לא, אלא לקבל יעוץ ולעשות את ההגשה לבד.
אם יש מישהו מקצועי בקהל שיכול לסייע (בתשלום כמובן) נא יכתוב.
תודה רבה
70 % נכות ברמה מעשית נותנים במקרה של אשפוז יום או בהגדרה אחרת השווה להגדרה אצלם לאשפוז יום כגון הנ"ל וכו'. שוחחתי עם הפונה הדברים הובררו מולו וקיבל את התשובות המדויקותלא אשת מקצוע, 70% נכות או אובדן כושר?
כי לנכות זה יחסית גבוה.
אני יודעת מתי ניתן לכן שאלתי..כבר זמן רב לא נכנסתי לכאן.
אשיב אני איש מקצוע ושוב אומר שהשאלות האלה לא ניתנות לתשובה חד משמעית אלא בהרבה משתנים.
אנסה בכל אופן בזהירות
אם כרגע הוא בטיפול בנזעי חשמל וכו' ואם האישור למשך חצי שנה התקבל ללא נוכחותו בועדה ייתכן שאוכל לסייע.
70 % נכות ברמה מעשית נותנים במקרה של אשפוז יום או בהגדרה אחרת השווה להגדרה אצלם לאשפוז יום כגון הנ"ל וכו'. שוחחתי עם הפונה הדברים הובררו מולו וקיבל את התשובות המדויקות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים