ביטוח לאומי שמירה

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש כאן מישהי שיודעת לענות לי מהניסיון שלה
אפילו במייל - יעזור לי מאד!

כיון שאני בשמירה אני לא יכולה לעבוד
ויש לי למשל לקוח שאני רוצה להפנות אותו למישהי שאני מעבירה לה עבודות - הוא מעונין לעמוד אך ורק מולי
זה לקוח שיש לו עוד לקוחות שמולם אני תמיד עומדת בעצמי
מיצידו שאעביר מה שצריך, לא מענין אותו אם אני עובדת או לא ולא מעונין שהלקוחות יעמדו מול מישהי נוספת
ז"א העדפה שלהם שאני יתאם מול הלקוחות ויעביר אם אני צריכה אבל זה עסק שלי ולא שלהם.
מבחינתי אין בעיה זה סה"כ שיחת טלפון עם כל לקוח, מייל סיכום והעברת העבודה ואז תיווך תיקונים (כאב ראש)
השאלה מבחינת ביטוח לאומי
יש בעיה עם כזה דבר?
אם יש לי באמת קבלה - שזה הוצאה - של העובדת (ע"פ) על עיצוב, זה מספיק?
ומצד שני הכנסות גם בתקופה שאני בשמירה שהלקוח משלם לי ואני מעבירה לה את החלק שלה

הבנתי שיש סיכוי שהם עושים חקירות וכו' (למרות שבשמירה הקודמת שלי עבר חלק ומעולם לא דיברו איתי)
מה הכוונה, יכולים לבקש ממני ממש תיעוד מיילים? מה?
אמנם ביקשתי מהם אישור לשימור לקוחות אבל אני לא יודעת אם כל כמות ההעברות האלו תקינה מבחינתם
יש לי מה לדאוג?
מה כבר הם יכולים לחקור?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מקפיצה

אולי @צופנוי את יודעת?
(עזרת לי בשאלה הקודמת :) )

ואגב - יש פה מישהי שבאמת הגישה בקשה לעבודות מינימליות (כמו שיחות והעברות מיילים) לשימור העסק
(בשמירה הריון או בחופשת לידה)

ואישרו לה? אולי בכלל לא חייב להגיש בקשה כזו?

(כעקרון הגשתי ואמרו לי להעביר את הבקשה לסניף ראשי יותר, אני לא רוצה שסתם יפסלו לי את השמירה או משהו..)

אשמח לעזרתכם

• הוסף לסימניות
לדעתי זה בסדר גמור.
אין הבדל בין הפניית עבודה לקבלן משנה, לבין העסקת עובדת בתלוש. (ואם מישהי שכירה ומתקשרים אליה מהעבודה תו"כ חל"ד או שמירת הריון - אסור לה לענות ולעזור???)
בכל מקרה, את לא ממש עובדת בפועל - זה בדיוק מה שנקרא שימור לקוחות.
ואם יש לך הכנסה, אך במקביל גם הוצאה של מישהי שעשתה את העבודה בשבילך, אז מעולה. מותר לך אפילו להרוויח אם יש הפרש ביניהם.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה בסדר גמור.
אין הבדל בין הפניית עבודה לקבלן משנה, לבין העסקת עובדת בתלוש. (ואם מישהי שכירה ומתקשרים אליה מהעבודה תו"כ חל"ד או שמירת הריון - אסור לה לענות ולעזור???)
בכל מקרה, את לא ממש עובדת בפועל - זה בדיוק מה שנקרא שימור לקוחות.
ואם יש לך הכנסה, אך במקביל גם הוצאה של מישהי שעשתה את העבודה בשבילך, אז מעולה. מותר לך אפילו להרוויח אם יש הפרש ביניהם.

תודה!!!
לדעתך בכל זאת להגיש שוב בקשה מסודרת?
אני לא יודעת איזה היקף לכתוב להם, ולא בא לי שיורידו לי זכאות או משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה