OR_Design
משתמש סופר מקצוען
פמ"ג DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
אשמח אם יש כאן מישהי שיודעת לענות לי מהניסיון שלה
אפילו במייל - יעזור לי מאד!
כיון שאני בשמירה אני לא יכולה לעבוד
ויש לי למשל לקוח שאני רוצה להפנות אותו למישהי שאני מעבירה לה עבודות - הוא מעונין לעמוד אך ורק מולי
זה לקוח שיש לו עוד לקוחות שמולם אני תמיד עומדת בעצמי
מיצידו שאעביר מה שצריך, לא מענין אותו אם אני עובדת או לא ולא מעונין שהלקוחות יעמדו מול מישהי נוספת
ז"א העדפה שלהם שאני יתאם מול הלקוחות ויעביר אם אני צריכה אבל זה עסק שלי ולא שלהם.
מבחינתי אין בעיה זה סה"כ שיחת טלפון עם כל לקוח, מייל סיכום והעברת העבודה ואז תיווך תיקונים (כאב ראש)
השאלה מבחינת ביטוח לאומי
יש בעיה עם כזה דבר?
אם יש לי באמת קבלה - שזה הוצאה - של העובדת (ע"פ) על עיצוב, זה מספיק?
ומצד שני הכנסות גם בתקופה שאני בשמירה שהלקוח משלם לי ואני מעבירה לה את החלק שלה
הבנתי שיש סיכוי שהם עושים חקירות וכו' (למרות שבשמירה הקודמת שלי עבר חלק ומעולם לא דיברו איתי)
מה הכוונה, יכולים לבקש ממני ממש תיעוד מיילים? מה?
אמנם ביקשתי מהם אישור לשימור לקוחות אבל אני לא יודעת אם כל כמות ההעברות האלו תקינה מבחינתם
יש לי מה לדאוג?
מה כבר הם יכולים לחקור?
אפילו במייל - יעזור לי מאד!
כיון שאני בשמירה אני לא יכולה לעבוד
ויש לי למשל לקוח שאני רוצה להפנות אותו למישהי שאני מעבירה לה עבודות - הוא מעונין לעמוד אך ורק מולי
זה לקוח שיש לו עוד לקוחות שמולם אני תמיד עומדת בעצמי
מיצידו שאעביר מה שצריך, לא מענין אותו אם אני עובדת או לא ולא מעונין שהלקוחות יעמדו מול מישהי נוספת
ז"א העדפה שלהם שאני יתאם מול הלקוחות ויעביר אם אני צריכה אבל זה עסק שלי ולא שלהם.
מבחינתי אין בעיה זה סה"כ שיחת טלפון עם כל לקוח, מייל סיכום והעברת העבודה ואז תיווך תיקונים (כאב ראש)
השאלה מבחינת ביטוח לאומי
יש בעיה עם כזה דבר?
אם יש לי באמת קבלה - שזה הוצאה - של העובדת (ע"פ) על עיצוב, זה מספיק?
ומצד שני הכנסות גם בתקופה שאני בשמירה שהלקוח משלם לי ואני מעבירה לה את החלק שלה
הבנתי שיש סיכוי שהם עושים חקירות וכו' (למרות שבשמירה הקודמת שלי עבר חלק ומעולם לא דיברו איתי)
מה הכוונה, יכולים לבקש ממני ממש תיעוד מיילים? מה?
אמנם ביקשתי מהם אישור לשימור לקוחות אבל אני לא יודעת אם כל כמות ההעברות האלו תקינה מבחינתם
יש לי מה לדאוג?
מה כבר הם יכולים לחקור?
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים