- הוסף לסימניות
מבחינת ביטוח לאומי אם אני גם מקבל דתות וגם מקבל תלוש משכורת לפי מה הולך הביטוח לאומי?
תודהלפי התלוש
אתה עובד בשעות אחרות מהשעות שאתה בכולל , אין בעיה בחפיפה.תודה
חוץ הכל בסדר? כלומר אני לא מאבד את הדתות אם יש לי תלוש?
כן אבל משלמים עמלות עו"שאתה עובד בשעות אחרות מהשעות שאתה בכולל , אין בעיה בחפיפה.
חוסכים את 120 שח שמשלם אברך לביטוח לאומי
ממש אבל ממש לאכן אבל משלמים עמלות עו"ש
הם מסכימים לכל אחד שמתעקש? או רק לבעלי חשבונות מנופחים?ממש אבל ממש לא
אני הודעתי לבנק שלא משנה איך הוא רוצה להגדיר את החשבון אני עמלות לא משלם !!!!
כך גם במזרחי וגם בפועלים
לא קשור לביטוח לאומי, כל זמן שיש לך אישור תלמיד יש פטור מעמלות (עד גיל מסוים)כן אבל משלמים עמלות עו"ש
מה שאני יודע אחרי התעקשות ומשכורת קבוע כל אחד יכולהם מסכימים לכל אחד שמתעקש? או רק לבעלי חשבונות מנופחים?
למרות שאני מקבל תלוש משכורת?לא קשור לביטוח לאומי, כל זמן שיש לך אישור תלמיד יש פטור מעמלות (עד גיל מסוים)
כןלמרות שאני מקבל תלוש משכורת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים