- הוסף לסימניות
אני שמעתי על הרבה שעושות מילוי מקום בצהרונים (אבל אין לי מושג על ירושלים...)איך אני אמצא עבודה בירושלים?
לפעם בשבוע בשעות הצהרים או ערב..?
אני שמעתי על הרבה שעושות מילוי מקום בצהרונים (אבל אין לי מושג על ירושלים...)איך אני אמצא עבודה בירושלים?
לפעם בשבוע בשעות הצהרים או ערב..?
מה הכוונה?ש לי המון תלושים מיותרים למי שצריכה...
דווקא בירושליםם צריכיםאני שמעתי על הרבה שעושות מילוי מקום בצהרונים (אבל אין לי מושג על ירושלים...)
את צריכה גבוהים או נמוכים?מה הכוונה?
אני רוצה להגדיל תלושים לחלד רלוונטי?
אבל למה לשלם מעל 100 ש"ח אם את יכולה לשלם 10 שקל???לאו דווקה, אבל אז אני ארוויח כסף שאיתו אוכל לשלם לביטוח לאומי...
זה מזה בעייתי אצלי בזמניםאבל למה לשלם מעל 100 ש"ח אם את יכולה לשלם 10 שקל???
לא חבל? הם לא מוסד נזקק או משו...
תחפשי באזור שלך מעונות , אפילו לעבוד רק ימי שישי או מ 13:00-16:00.
נראה לך שאני, בחורת, סמינר, אלך לעבוד בחנות????אין לך אף יום שאת גומרת מוקדם?
אולי לקחת יום בחנות אחה"צ
או במכירה בערב
טלפנות אחה"צ (לא יודעת אם מסכימים פעם בשבוע)
תצטרכי למצוא פיתרון שיסתדר לך עם הזמנים,זה מזה בעייתי אצלי בזמנים
כי אני מסיימת ממש מאוחר לימודים
ובימי חמישי אני חוזרת לבית ובשישי אין לי כוח לעבוד אחרי שבוע מטורף אני מעדיפה לעזור בבית...
הלוואי שמי שהיה זכאי היה "מקבל בנחת" מהביטוח לאומי מה שמגיע לו עפ"י חוק,אם יורשה לי לייצג את הביטוח הלאומי
חלילה שלא נצטרך היה ומישהי מכל המתלוננות שלא רוצה לשלם ביטוח לאומי הייתה עוברת אירוע מוחי והרופא לא היה מתיר לה לעבוד שלוש שנים או שנכנסת לשמירת הריון
מאיפה בדיוק היא הייתה אמורה לחיות? ליפול על קופת העיר או לקבל בנחת 4000 ש"ח לחודש (בערך כמו מורה)?
הביטוח לאומי סה"כ דואג לנו לזכויות בסיסיות שא"א בלעדיהם
(נכון שהוא חובה ע"פ חוק, אבל אם זה לא היה חובה אנשים היו מתים מרעב)
חייל שמשרת בצבא פטור לי כי יש לו מעלות מיוחדות אלא כי הצבא מבטח אותו ואם יקרה לו משהו הוא יוגדר כנכה צה"ל וזכויותיו יהיה שמורות לו לנצח
בחנות באמת פחות מתאים (לדעתי),נראה לך שאני, בחורת, סמינר, אלך לעבוד בחנות????
תודה על רעיון אבל לא מתאים לי...
לגבי הטלפנות אשמח לשמוע פרטים.
אני עם רב קו אין לי בעיה לנסועבחנות באמת פחות מתאים (לדעתי),
אבל אם את יכולה לברר טלפנות באיזור שבו את גרה אז זה יכולה להיות לך הכנסה מעולה!
אני לא יודעת על מקום ספציפי,אני עם רב קו אין לי בעיה לנסוע
יותר רלוונטי איזור רוממה...
תוכלי לתת לי מספר של משהי שם שאוכל ליצור איתה קשר - אחת שאחראית על זה...אני לא יודעת על מקום ספציפי,
אבל שמעתי מחברות שעובדות בטלפנות בשעות הערב בקופת העיר ועוד...
לא רציתי לגרום לך לרחם עלי אז אל הסליחה מיותרתסליחה שאני לא מרחמת עליך שהמשכורת שלך כל כך גבוהה ולכן זה מגיע לאלפים...
אגב במקרה שלי אבא שלי לא רק אברך ואמא שלי לא עקרת ביתלא רציתי לגרום לך לרחם עלי אז אל הסליחה מיותרת
רציתי להסביר לפותחת האשכול שהיא מגיל 18 ואילך צריכה לשלם את זה ולא משנה אם אבא שלה אברך או אמא שלה עקרת בית...
אצלנו (במודיעין עילית) זה שיא המקובל, הבחורות הכי טובות ושמורות עושות את זהנראה לך שאני, בחורת, סמינר, אלך לעבוד בחנות????
מצוייןתודה על רעיון אבל לא מתאים לי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים