דרוש מידע ביטוח? לא בטוח! היכן אפשר ל'התלונן' על מחדלים של חברת ביטוח דירה?

• פותח הנושא תו
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היכן אפשר ל'התלונן' על מחדלים של חברת ביטוח דירה?
היה פיצוץ ורטיבות לשכן למטה, הגיע אינסטלטור, שבר בלטות שיש, תיקן 'פלסטר' לצינור, קבל כסף השתתפות עצמית, הלך ולא חזר ובחברה טלפונים הלוך ושוב, איומים, יעלה ויגיע ויבוא..... נולד לו בן, עדיין אין בלטות, צריך לחכות לייבוש..... תירוצים עד אונללו!!!!!!! וקבעו ימים וביטלו ובינתיים כבר כמעט 4 שבועות עם חולות בבית!!!!!!!!!!!!
בנוסף, יום אחרי התיקון, התקלקלה מכונת הכביסה, הטכנאי פתח והראה איך חולות ואבנים סתמו אותה. התיקון עלה 180 והתקלה קרתה בגלל הטיפול בפיצוץ ללא ניקוי ראוי!!!!!!!!!! כשהתלוננתי בחברה, אמרו שיעבירו למנהל אבל לא דובים ולא יער!
זה בקצרה, ולכן אני רוצה לפרסם ולהתלונן. וגם לדרוש פיצוי והחזר קלקול המכונה.
היכן אפשר? אולי מועצה לצרכנות? אולי יתד נאמן?
מי שיש לו גם טלפונים או מיילים ליצירת קשר- אודה מאד!

• הוסף לסימניות
בכל מקרה תחפש את 'הממונה על הביטוח' אולי במשרד האוצר, בטוח שאפשר להתלונן אצלו בשביל זה הוא קיים.

• הוסף לסימניות
יש את המפקחת על הביטוח שאפשר להתלונן אצלה.

איפה הסוכן ביטוח? למה הוא לא מטפל בזה? זאת האחריות שלו.

כמובן שבתקשורת הכי יעיל תתחילי לצלם ולהקליט שיחות. בתקשורת צריך סיפור עם בשר ככל שיהיה לך יותר יהיה להם מה לכתוב.

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב בגוגל המועצה לצרכנות זה יעלה לבד, כמו כן רוב המשרדים שצריך ניתן לבקש העברה מנמבר מי שלא יודע מה זה מערכת ההעברה למוסדות וחברות,0795000000
גם לכנסת זה יודע להתקשר,
ככל שהפירסום והתלונה תעלה כך הבעיה יותר תיפתר...

• הוסף לסימניות
יש את המפקחת על הביטוח שאפשר להתלונן אצלה.

איפה הסוכן ביטוח? למה הוא לא מטפל בזה? זאת האחריות שלו.

כמובן שבתקשורת הכי יעיל תתחילי לצלם ולהקליט שיחות. בתקשורת צריך סיפור עם בשר ככל שיהיה לך יותר יהיה להם מה לכתוב.
מזה המפקחת? בקשתי את המנהל, חזרה אלי אחרי כמה ימים המנהלת שירות הלקוחות..... ולא עזרה....
לצערי, טלפון כשר ללא הקלטה... אבל אצלם השיחות מוקלטות "לצורך בקרה ושיפור השירות" :)

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב בגוגל המועצה לצרכנות זה יעלה לבד, כמו כן רוב המשרדים שצריך ניתן לבקש העברה מנמבר מי שלא יודע מה זה מערכת ההעברה למוסדות וחברות,0795000000
גם לכנסת זה יודע להתקשר,
ככל שהפירסום והתלונה תעלה כך הבעיה יותר תיפתר...
שירות נמבר בתשלום?
מה לבקש מהם?
יתד נאמן אפקטיבי? יש עוד עיתון שעוזר בזה?

• הוסף לסימניות
לצערי, טלפון כשר ללא הקלטה... אבל אצלם השיחות מוקלטות "לצורך בקרה ושיפור השירות"

תצייני לעצמך תאריך לועזי שעה וטלפון ממנו התקשרת אחרת הם יגידו שלא מצאו את השיחה.

עבדתי בעבר בחברת ביטוח ואני יודעת בדיוק איך עובד כל התהליך של הוצאת שיחות זה היה חלק מהתפקיד שלי....

מחר אני אבדוק איך אפשר לפנות למפקחת תזכירי לי בתיוג או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
מזה המפקחת? בקשתי את המנהל, חזרה אלי אחרי כמה ימים המנהלת שירות הלקוחות..... ולא עזרה....
לצערי, טלפון כשר ללא הקלטה... אבל אצלם השיחות מוקלטות "לצורך בקרה ושיפור השירות" :)
"המפקחת על הביטוח" במשרד האוצר, לא המנהל של חברת הביטוח...
להתלונן אצל מי שממונה לוודא שחברות הביטוח מתנהלות כהוגן.

מצו"ב קישור. מהדף הזה מגיעים לטופס תלונה על חברת הביטוח.
http://mof.gov.il/hon/Consumer-Information/Pages/Public-Inquiries.aspx#GovXParagraphTitle3

• הוסף לסימניות
תצייני לעצמך תאריך לועזי שעה וטלפון ממנו התקשרת אחרת הם יגידו שלא מצאו את השיחה.

עבדתי בעבר בחברת ביטוח ואני יודעת בדיוק איך עובד כל התהליך של הוצאת שיחות זה היה חלק מהתפקיד שלי....

מחר אני אבדוק איך אפשר לפנות למפקחת תזכירי לי בתיוג או משהו כזה.
לא הבנתי מזה תיוג, אבל אני מנסה עם ציטוט להזכיר לך.
תודה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מזה תיוג, אבל אני מנסה עם ציטוט להזכיר לך.
תודה
זאת חברת ביטוח ישירה (9 מיליון / ביטוח ישיר וכדו')
או חברה מסורתית עם סוכנים (מגדל / הראל/ מנורה וכדו')?

• הוסף לסימניות
מייל של משרד המפקחת על הביטוח <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ובנוסף למלא פניה https://pe.cma.gov.il/

אם הבעיה היא רק עם האינסטלטור, לא בטוח שהמפקחת תעזור,
יתכן שעדיף לך לקחת שמאי נגדי על חשבונך, שיעריך את כל הנזקים שנגרמו ופשוט לתבוע
בית המשפט לרוב נוטה לטובת המבוטחים.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה