ביטוח רכב ביטוח לנהגים מתחת לגיל 24 בלבד! צי'ק של ליברה.

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שהרגולטור שאחראי במדינה על הביטוחים אישר את זה
נכון שחלק מחברות הביטוח טוענות שבבא העת הם יוכלו לסבך את זה, אבל בסופו של יום כרגע זוהי העמדה של המדינה עצמה

• הוסף לסימניות
ביטוח החובה ממילא אמור לכסות נהג מזדמן מכל סוג ברכב
לא בדיוק

• הוסף לסימניות
קראת?
הטענה של חברות הביטוח מובנת
ובכל זאת, הם צריכות להוכיח מרמה,
שימוש חד פעמי שלא לפי פרטי המבוטח המקורי, אינו מרמה,
כך מסתבר - ככל שבחיתום הביטוח הנהג נכתב בתור משתמש קבוע ולא כנהג יחיד בלבד.
והא ראיה, שהרגולטור אישר את הביטוח של ליברה.

• הוסף לסימניות
קראת?
הטענה של חברות הביטוח מובנת
ובכל זאת, הם צריכות להוכיח מרמה,
שימוש חד פעמי שלא לפי פרטי המבוטח המקורי, אינו מרמה,
כך מסתבר - ככל שבחיתום הביטוח הנהג נכתב בתור משתמש קבוע ולא כנהג יחיד בלבד.
והא ראיה, שהרגולטור אישר את הביטוח של ליברה.
תעשה מה שאתה חושב
אני, בשביל כמה שקלים, לא הייתי מכניס ראש בריא למיטה חולה
ואגב, זה אותו מחיר פלוס מינוס כמו החברות הרגילות לתוספת נהג חדש, ההבדל הוא שבכל החברות זה 90 שקל ל3 ימים ובצ'יק זה 30 שקל ליום

• הוסף לסימניות
תעשה מה שאתה חושב
אני, בשביל כמה שקלים, לא הייתי מכניס ראש בריא למיטה חולה
ואגב, זה אותו מחיר פלוס מינוס כמו החברות הרגילות לתוספת נהג חדש, ההבדל הוא שבכל החברות זה 90 שקל ל3 ימים ובצ'יק זה 30 שקל ליום
בעיקרון אני מסכים איתך,
אבל לא בכל החברות ניתן להוסיף ביטוח לנהג חדש ולפעמים זה נצרך,
מה גם שבכל מקרה לפעמים הביטוח מתחלק בין 2 חברות, אחד חובה והשני צ"ג/מקיף, וחזרנו לאותה בעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה