ביטוח מצלמה מחו"ל

• הוסף לסימניות
בס"ד
קניתי מצלמה בחו"ל ועשיתי עליה ביטוח בינלאומי לשלוש שנים.
המצלמה בעייתית ואני רוצה לשלוח לתיקון.
מישהו יודע וכול להסביר לי את השלבים שאני אמורה לבצע כדי לקבל בסוף את ההחזר שמגיע לי?

• הוסף לסימניות
איזו מצלמה? מה ה"בעייתית"? איזה בטוח? (מאק?)

• הוסף לסימניות
מצלמה דיגיטלית של ניקון
הבעיה שנוצרה היא- שהיא מצלמה הכל שרוף, אבל לגמרי, תמונות לבנות. וגם במסך רואים רק לבן...
האחריות היא SquareTrade.

• הוסף לסימניות
לא מכיר את האחריות- אבל -במחילה- את בטוחה שמדובר בתקלה ולא בטעות משתמש?

אני קרוב ל9 שנים בפורומים שונים.
90% מהבעיות/התקלות/ וואטאבר- התגלו כבעיות משתמש.

איזו מצלמה זו?
האם הבעיה צצה לאחרונה?
האם היא על מצב אוטומט? או מצב ידני כלשהו?

• הוסף לסימניות
בטוח תקלה.
אני למדתי בעבר צילום ובדקתי את כל האפשרויות.
תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק את מצב פיצוי החשיפה, או לצלם במנואל מתחת להמלצת מד האור.
אם בכל זאת ישנה בעיה כדאי לבדוק את החיבור שבין העדשה למצלמה, ובמקרה הצורך לחזק את הברגים של הביונט.
לגבי הפעלת הביטוח (ברירת מחדל אחרונה, כי זה אומר שצריך להיפרד מהמצלמה לזמן בלתי ידוע) יש באתר של ארליך הסבר והנחיות למילוי הטופס באתר של מאק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה