מידע שימושי ביטוח מקיף מה מחירו הממוצע

• פותח הנושא אוהב לחיות
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמה עולה ביטוח מקיף+חובה?

• הוסף לסימניות
זה כמו לשאול כמה עולה דירה.
יש היום גם מקיפים ב - 600 שח
הענף הזה פרוץ לגמרי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כבר נפתח אשכול בעניין ביטוח לרכב, אשמח אם מישהו יודע בענין.
בפעם הראשונה שעשיתי ביטוח, הסוכן עשה לי פוליסה רק ל 9 חודשים. ואח"כ עשיתי פוליסה לעוד שנה. כך שהיום הוותק שלי הוא שנה ותשעה חודשים. האם כעת עדיף לי להשיג פוליסה רק לשלוש חודשים, בשביל שאח"כ יהיה לי רצף ביטוחי של שנתיים שלמות??

• הוסף לסימניות
וו
אם כבר נפתח אשכול בעניין ביטוח לרכב, אשמח אם מישהו יודע בענין.
בפעם הראשונה שעשיתי ביטוח, הסוכן עשה לי פוליסה רק ל 9 חודשים. ואח"כ עשיתי פוליסה לעוד שנה. כך שהיום הוותק שלי הוא שנה ותשעה חודשים. האם כעת עדיף לי להשיג פוליסה רק לשלוש חודשים, בשביל שאח"כ יהיה לי רצף ביטוחי של שנתיים שלמות??
ותק ביטוחי יכול להיות מורכב גם מ3 חלקים וגם מיותר.

• הוסף לסימניות
אני יבדוק את זה. כי עד היום גיהצו לי בכרטיס את כל התשלום בתשלומים. כך שלא נראה לי אפשר לבטל.
תודה על הרעיון.
בדקתי עכשיו באחד המקומות אז הם כותבים שאם מבטלים לפי הכללים, אז הם עושים החזר כספי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה