ביטוח משכנתאות זול

• הוסף לסימניות
מכירים מישהו כזה שנותן ביטוח בשביל המשכנתא? ושלא יעלה לי הרבה כסף

• הוסף לסימניות
שמתי לב שההבדלים בין ביטוחי המשכנתאות עומדים על הבדל קטן של כמה שקלים לחודש. 5 שקל הבדל במצטבר ל20 שנה יכול להגיע ל1200 שקלים הפסד.

אשמח לדעת אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
בבדיקה שלי לפני כמה חודשים סוכנות הביטוח בר עוז הם הזולים ביותר בביטוח המשכנתא מס' הטלפון שלהם 03-5020118

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד תגובות.
זה נורא מרושש לקחת משכנתא:mad:
אז אני מנסה לחסוך:eek:

• הוסף לסימניות
יש את הביוח שהבנק מציע, ויש חברות ביטוחים רבות.
כמו שכתבו מעלי ההבדל בין כולם הוא של שקלים בודדים בחודש.
סוכן ביטוח טען לי פעם שהעדיפות של סוכני ביטוח על פני הביטוח של הבנק, הוא במקרה שנזקקים לביטוח, ועם סוכן יותר קל להתנהל.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל פישמן ביטוחים, יצא לי זול. אבל קשה לדעת כמה עולה לכל אחד, זה תלוי בגובה המשכנתא, בגיל של לוקח הפוליסה, נתונים בריאותיים, עישון וכדומה.
אפשר לעשות סקר קצר אצל כמה ביטוחים.

• הוסף לסימניות
יש סוכנת ביטוח של מנורה שיצא לי לעבוד איתה, עד היום יש לי את הביטוח משכנתא שלהם.
אני מציע שתדברו איתה ותבקשו הצעת מחיר.
קוראים לה טל - 050-3301717

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני ביקשתי כמה הצעות מחיר,
איחוד ישיר היו הכי זולים.
(הביטוחים של הבנקים מאד יקרים ולא משתלמים)

• הוסף לסימניות
ביטוחי מבנה בבנק לעיתים רבות זול יותר מסוכני ביטוח
אבל מלבד העובדה שבמקרה תביעה אין מי שיתנהל עבורך מול החברה
בבנק גם אין צד ג' ואצל סוכנים יש

• הוסף לסימניות
לאחר קריאה של התגובות כאן עולות בי תחושות מעורבות, ואספר לכם את סיפורי כדי שתבינו למה..
בעת מעמד החתימה על המשכנתא בטפחות הם דאגו לקשר אותי עם טפחות ביטוחים שגבו ממני כ114 ש"ח לחודש. לאחר כמה ימים מהחתימה יצרתי קשר עם חברה אחרת (טי גי איי ביטוחים, כמדומני) ואלו הציעו לי מחיר נמוך בן כ98 ש"ח לחודש. שמעתי, וכמעט עברתי אך אז יבלתי במקרה טלפון מחברה אחרת בה הציעו לי ביטוח ב90 ש"ח, וכן הלאה..
בסופו של יום גמרתי עם טפחות ב75 ש"ח בחודש...

ולמה עולות בי תחושת מעורבות? כי כנראה הציבור לא מבין שאין חברה זולה או יקרה. המחירים נעים למעלה ולמטה ככל שלוחצים. ואת הכסף הגדול מרוויחים על אלו שמתעצלים לבקש הצעות מחיר ולהתווכח..

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה.
זה משנה אם זה דרך סוכני משכנתאות או דרך החברות הגדולות, כמו AIG וכו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;1404275:
ועוד שאלה.
זה משנה אם זה דרך סוכני משכנתאות או דרך החברות הגדולות, כמו AIG וכו?

עד כמה שהבנתי, סוכני המשכתאות לא אוהבים להתעסק עם ביטוחי משכנתאות זה לא רווחי עבורם.

• הוסף לסימניות
אויש, טעיתי התכוונתי סוכני ביטוחים או דרך גוף גדול ומוכר?

• הוסף לסימניות
תמיד מומלץ לעשות ביטוחים דרך סוכנים ולא ישירות מול החברה,
אצל סוכן - אתה לקוח אחד מאלף, אצל החברה - אחד ממליון.
במקרה של תביעה - הסוכן יתן לך יותר שירות מאשר החברה כי יש לו אינטרסים שתשאר אצלו והוא לא מפסיד כסף מהתביעה, מה שאין כן החברה - היא משלמת בעצמה את התביעה ומעדיפה לחסוך כמה שיותר

• הוסף לסימניות
ביטוח בטפחות נתנו לך מחיר כזה?
אני משלמת על ביטוח (נראה לי שלזה את מתכוונת אם כי אני לא מבינה גדולה בזה)
משהו כמו חמישים לחודש
(זה רשום לי בבנק בנפרד - מעבר לתשלום משכנתא :
טפחות ס.ביטו-י - אז נראה לי שזה זה..
איך הגיעו לסכום כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1404680:
ביטוח בטפחות נתנו לך מחיר כזה?
אני משלמת על ביטוח (נראה לי שלזה את מתכוונת אם כי אני לא מבינה גדולה בזה)
משהו כמו חמישים לחודש
(זה רשום לי בבנק בנפרד - מעבר לתשלום משכנתא :
טפחות ס.ביטו-י - אז נראה לי שזה זה..
איך הגיעו לסכום כזה?

התשלום לביטוח מושפע משווי הדירה ומסכום המשכנתא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1404697:
אהההה :):):)

טוב נו מי בדק את כל הדברים האלה .. כשהבעל אברך ואין תלושים בקושי הבנקים נותנים משכנתא אז עד שבנק אחד מסכן הואיל בטובו לאשר חתמנו מיד
:D:D

סתם שתדעי שתמיד אפשר להחליף את הביטוח. (אולי רק פעם בשנה)
ושווה לך לבדוק אם תוכלי לחסוך עלויות.

כמו"כ אפשר להוזיל את עלויות הביטוח במקביל ליתרת המשכנתא. (ככל שהסכום שנותר לשלם במשכנתא, קטן יותר - אפשר להוריד את עלות הביטוח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת