ביטוח רכב ביטוח נהג חדש

• הוסף לסימניות
איזה ביטוח יש לנהג חדש עם פלאפון כשר?

[לרכב יש כבר ביטוח על שם ההורים, ורוצים להוסיף עוד נהג, אבל בלי שייקר יותר מידי את הביטוח.
ניסינו להשתמש במנורה on, אבל זה מצריך התקנת אפליקציה...]

• הוסף לסימניות
לבדוק עם החברה בה מבוטח הרכב כעת. בדרך כלל יש אפשרות להוסיף טלפונית נהג לכמה ימים בתשלום מסויים.

• הוסף לסימניות
ביטוח ישיר

• הוסף לסימניות
תמיד עניין אותי לגבי כל החברות האלו שבעצם נותנות כיסוי לצעיר לא דרך הפוליסה.

מה קורה עם ביטוח החובה??
עכשיו אני שם לב לזה...

• הוסף לסימניות
ביטוח חובה זה לא על הרכב?!
ביטוח חובה זה על הרכב, אבל לפי מה שהוגדר בשעה שרכשת את פוליסת החובה.

אם הצהרת שינהגו נהגים מגיל 30 ומעלה, ואח"כ עשית ביטוח ליום אחד בליברה , והנהגת החדשה בת ה17 עשתה תאונה, חברת הביטוח שלך בפוליסת החובה תתנער מתשלום במידת הצורך כי הרי הצהרת על נהגים מגיל 30 בלבד.

אם אתה עושה נהג מזדמן באותה חברה שם רכשת את הפוליסה- בד"כ חברת הביטוח גובה קצת יותר מליברה אבל מוכנה לתת לך כיסוי גם לחובה- באותו מחיר.

ממה שידוע לי החברות היחידות שיש להם ביטוח לנהג זמני לפי ק"מ זה פניקס ומנורה.
והיחידה שנותנת נהג זמני ליום אחד בלבד זה חברת הביטוח הכשרה.
שאר החברות דורשות לקנות מינימום של 3 או 4 ימים - מה שהכרח מייקר את זה וגורם לך לחשוב פעמיים (לדוג' הראל לוקחת 88 ש"ח ל4 ימים, אם עושים את זה כל שבוע זה חתיכת הוצאה...)

כל זה נכון לגבי חברות הביטוח הרגילות- לגבי הישירים אני לא כ"כ מכירה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה