התייעצות ביטוח רכב לנהג חדש זול ואמין! דחוף

• הוסף לסימניות
מחפש סוכן לביטוח רכב לנהג חדש במחיר זול
ממש דחוף!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי סוכן להציע לך אבל יש לי טיפ לתת לך
מיד אחרי הסגירה תעבור על ההגבלות של המורשים לנהוג ושים לב שזה בדיוק מה שאתה צריך כמו הגבלת ק״מ וותק הנהג הצעיר ביותר לפעמים בשביל להשמע זולים הם מגבילים אותך בדרכים כאלו ואחרות וביום הדין הם יוכלו להתנער בטענה שזה מה שכתוב בפוליסה
אין משמעות למילים על פה הכל צריך להכתב במפורש בפוליסה

• הוסף לסימניות
מקפיץ
הציעו לי ביטוח חובה צד ג לנהג חדש ללא עבר ביטוחי 8400
חברה אחרת הציעה 6800 אך יש עליה ביקורת שלילית בגוגל
יש למשהו מידע על סוכן אמין וזול

• הוסף לסימניות
תנסה אצל רפאלי ביטוחים, סוכנות ביטוח שעובדים עם הרבה חברות.

• הוסף לסימניות
מקפיץ
הציעו לי ביטוח חובה צד ג לנהג חדש ללא עבר ביטוחי 8400
חברה אחרת הציעה 6800 אך יש עליה ביקורת שלילית בגוגל
יש למשהו מידע על סוכן אמין וזול
תנסה פה יש שרשור גדול על זה

• הוסף לסימניות
אם חשוב לכם הביטוח תחפשו סוכן טוב
אם חשוב לכם המחיר תנסו בליברה מבדיקה מעמיקה הכי זולים (בנוסף כמעט כל התוספות שהיה לי בביטוח הקודם קיבלתי)

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים גם מחיר זול אבל גם משהו אמין
נשמח לקבל עוד המלצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה