התייעצות ביטוח רכב -שאלה דחופה

• הוסף לסימניות
קנינו רכב בשעה טובה (7 מקומות- לא יודעת אם זה משנה..) וצריכים בדחיפות לסדר ביטוח
1. ביטוח חובה
2. צד ג'
3. נהג שני- חדש מעל גיל 30

אנא ואנא המלצותיכם איפה אתם מבטחים וכמה אתם משלמים לחודש?
זו לנו פעם ראשונה ואין לנו שום מושג בתחום!

תודה!

• הוסף לסימניות
ביטוח תשעה מיליון כמעט תמיד הכי זול בשוק.

לא יעזור כמה כל אחד משלם כי זה תלוי באופן הביטוח, בוותק, במספר הנהגים שעתידים לנהוג ובעבר ביטוחי, שאותו אני מניחה שאין.

תתקשרו, תקבלו הצעת מחיר, אם תרצו תתקשרו לעוד מקום או שניים, ותסגרו.
גם אם תתחרטו אחר כך, אפשר לבטל את הביטוח ולעבור לחברה אחרת, עם ניכוי קל מהתשלום.

עריכה:
אם זו נהגת, ולא נהג.
וכשלא מתעתדים לנסוע ברכב בשבת
כדאי להגיד את הפרטים האלו, הם יכולים להוזיל את הביטוח.

• תודה
Reactions: mg3
  • הוסף לסימניות
המספר שלהם זה 9000000?

• הוסף לסימניות
המלצה שלי? תבדקי איתה חני מייזליש 0543455371.
אמינה והכי זולה שמצאתי

• תודה
  • הוסף לסימניות
קודם כל בשעה טובה!

ביטוח לנהג חדש או לנהג ללא עבר ביטוחי, הוא יותר יקר.
לא רשמתם איזה רכב, אבל תבדקו אולי כדאי לבטח מקיף ולא צד ג' כתלות בשווי הרכב.
תבקשו הצעות מחיר ממספר סוכנים ותשוו.
כדאי לבדוק מה גובה הכיסוי לצד ג' שלא יהיה פחות ממיליון שקל, כמה השתתפות עצמית, מי חברת הגרירה.

• תודה
  • הוסף לסימניות
אני דווקא חושב שכדאי לפנות לסוכן יותר מאשר לחברה.

קודם כל, הרווח של הסוכן הוא לא ממך אלא עמלות מהחברה ככה שזה לא אמור להיות יקר יותר.

סוכן טוב- זמין לך בתאונה (חלילה) ב4 לפנות בוקר ואתה לא מועבר למוקד שפתוח 8-17..

סוכן טוב - מכיר אותך ויודע מה אתה לא צריך ואיזה סעיפים אפשר לוותר ולהוזיל.

בגדול- פוליסת ביטוח מורכבת מהמון סעיפים קטנים שמי שמכיר אותך ואת נבכי הפוליסה יודע להתאים אותם בצורה מיטבית.

לדוגמא: בשנה הראשונה שעשיתי ביטוח פניתי לחברה, נתנו לי מחיר יקר, לחצתי אותם והורידו לי,
שנה אח"כ פניתי לסוכן, והוא עבר על הפוליסה ומתברר לי ששילמתי על סעיפים שלא הייתי צריך (שבת, וכו'), והם הורידו לי את המחיר כיוון שהם הורידו את הפרמיה מ-מיליון ל-מאה אלף!!
שזה אומר שכל פגיעה חלילה מעל מאה אלף הייתי משלם מכיסי, ובביטוח קלאסי בארץ הפרמיה עומדת על מילין ש"ח במקרה תביעה.

בקיצור, אני מאד ממליץ על סוכן.
או יותר נכון- על סוכן טוב.

בהצלחה
ושתסעו בדרכים ישרות בד"כ...

• תודה
  • הוסף לסימניות
אני דווקא חושב שכדאי לפנות לסוכן יותר מאשר לחברה.

קודם כל, הרווח של הסוכן הוא לא ממך אלא עמלות מהחברה ככה שזה לא אמור להיות יקר יותר.

סוכן טוב- זמין לך בתאונה (חלילה) ב4 לפנות בוקר ואתה לא מועבר למוקד שפתוח 8-17..

סוכן טוב - מכיר אותך ויודע מה אתה לא צריך ואיזה סעיפים אפשר לוותר ולהוזיל.

בגדול- פוליסת ביטוח מורכבת מהמון סעיפים קטנים שמי שמכיר אותך ואת נבכי הפוליסה יודע להתאים אותם בצורה מיטבית.

לדוגמא: בשנה הראשונה שעשיתי ביטוח פניתי לחברה, נתנו לי מחיר יקר, לחצתי אותם והורידו לי,
שנה אח"כ פניתי לסוכן, והוא עבר על הפוליסה ומתברר לי ששילמתי על סעיפים שלא הייתי צריך (שבת, וכו'), והם הורידו לי את המחיר כיוון שהם הורידו את הפרמיה מ-מיליון ל-מאה אלף!!
שזה אומר שכל פגיעה חלילה מעל מאה אלף הייתי משלם מכיסי, ובביטוח קלאסי בארץ הפרמיה עומדת על מילין ש"ח במקרה תביעה.

בקיצור, אני מאד ממליץ על סוכן.
או יותר נכון- על סוכן טוב.

בהצלחה
ושתסעו בדרכים ישרות בד"כ...
ספציפית לגבי הפרמיה אני חושב שאתה טועה.
אם חלילה פגעת ברכב קצת יקר פגיעה משמעותית או טוטאלוס אתה בבעיה. הפער בין פרמיה של חצי מליון לשל מליון עלה לי רק 30 שח...
נקודה למחשבה

• הוסף לסימניות
אם חלילה פגעת ברכב קצת יקר פגיעה משמעותית או טוטאלוס אתה בבעיה. הפער בין פרמיה של חצי מליון לשל מליון עלה לי רק 30 שח...
נקודה למחשבה

יכול להיות שאני טועה,

אבל הנקודה שרציתי להעלות, זה לא עניין המחיר,
זה העניין שבחברה יושבת נציגה שאתה לא בדיוק מעניין אותה, ואין לה בעיה לעשות לך כזה דבר!!!
רק כדי שתרגיש שקיבלת הנחה.

לעומת סוכן טוב - שבחיים לא יעשה לך כזה דבר.
אולי הוא יהיה יותר יקר, אבל תהיה בטוח שאתה מכוסה ככל האפשר,
במיוחד שמדובר פה בנהגים חדשים, צעירים...

• הוסף לסימניות
נקודה למחשבה
הסיבה שההבדל במחיר זה 30 ש"ח היא בכלל ההתכנות האפסית למקרה כזה

@mg3 אין מושג בעולם הביטוח של איפה הכי זול, משנה מאוד מהם הנתונים שלך.
הדרך למצוא מחיר זול היא אחת. פונים ל3 סוכנויות שונות או לחברות ישירות ומבקדים הצעת מחיר מדויקת. אחרי קבלת ההצעה אומרים שקבלת מחיר כזה וכזה ממקום אחר ובדר"כ אם יהיה פער במחיר תקבל הוזלה.
ממליצה לבטח אצל סוכן ולא בחברה ישירה בטח כשמדובר בפעם ראשונה ביטוח.
דבר חשוב מאוד יהיה לך קשה לקבל מחירים טובים ככל שתתרחק מיום העברת הבעלות אל יעבור שבוע מהעברת הבעלות סוכנים יתקשו לבטח אותך בכלל.
ממליצה להזדרז.

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה