ספציפית לגבי הפרמיה אני חושב שאתה טועה.אני דווקא חושב שכדאי לפנות לסוכן יותר מאשר לחברה.
קודם כל, הרווח של הסוכן הוא לא ממך אלא עמלות מהחברה ככה שזה לא אמור להיות יקר יותר.
סוכן טוב- זמין לך בתאונה (חלילה) ב4 לפנות בוקר ואתה לא מועבר למוקד שפתוח 8-17..
סוכן טוב - מכיר אותך ויודע מה אתה לא צריך ואיזה סעיפים אפשר לוותר ולהוזיל.
בגדול- פוליסת ביטוח מורכבת מהמון סעיפים קטנים שמי שמכיר אותך ואת נבכי הפוליסה יודע להתאים אותם בצורה מיטבית.
לדוגמא: בשנה הראשונה שעשיתי ביטוח פניתי לחברה, נתנו לי מחיר יקר, לחצתי אותם והורידו לי,
שנה אח"כ פניתי לסוכן, והוא עבר על הפוליסה ומתברר לי ששילמתי על סעיפים שלא הייתי צריך (שבת, וכו'), והם הורידו לי את המחיר כיוון שהם הורידו את הפרמיה מ-מיליון ל-מאה אלף!!
שזה אומר שכל פגיעה חלילה מעל מאה אלף הייתי משלם מכיסי, ובביטוח קלאסי בארץ הפרמיה עומדת על מילין ש"ח במקרה תביעה.
בקיצור, אני מאד ממליץ על סוכן.
או יותר נכון- על סוכן טוב.
בהצלחה
ושתסעו בדרכים ישרות בד"כ...
ספציפית לגבי הפרמיה אני חושב שאתה טועה.
אם חלילה פגעת ברכב קצת יקר פגיעה משמעותית או טוטאלוס אתה בבעיה. הפער בין פרמיה של חצי מליון לשל מליון עלה לי רק 30 שח...
נקודה למחשבה
הסיבה שההבדל במחיר זה 30 ש"ח היא בכלל ההתכנות האפסית למקרה כזהספציפית לגבי הפרמיה אני חושב שאתה טועה.
אם חלילה פגעת ברכב קצת יקר פגיעה משמעותית או טוטאלוס אתה בבעיה. הפער בין פרמיה של חצי מליון לשל מליון עלה לי רק 30 שח...
נקודה למחשבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים