התייעצות ביטוח רפואי בלי הסכמה ברורה

• הוסף לסימניות
אבא שלי שיחי' (בן 83) שם לב שכבר 6 חודשים מחייבים אותו באשראי 496 ש"ח בחודש מחברת ביטוח רפואית מסוימת ששמה דומה מאוד לשם הביטוח הרפואי של קופ"ח כללית
ביקשתי מהם את ההקלטה, ובהקלטה הוא באמת מסכים, אך ניכר שהוא לא מבין ברור את כל הפרטים, מהיכרות איתו ברור לי שהוא לא היה מתחייב דבר כזה לעולם.

יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אבא שלי שיחי' (בן 83) שם לב שכבר 6 חודשים מחייבים אותו באשראי 496 ש"ח בחודש מחברת ביטוח רפואית מסוימת ששמה דומה מאוד לשם הביטוח הרפואי של קופ"ח כללית
ביקשתי מהם את ההקלטה, ובהקלטה הוא באמת מסכים, אך ניכר שהוא לא מבין ברור את כל הפרטים, מהיכרות איתו ברור לי שהוא לא היה מתחייב דבר כזה לעולם.

יש מה לעשות?
לבטל את זה עכשיו

• הוסף לסימניות

יש מה לעשות?
לפנות לרשות להגנת הצרכן
(כמדומני שבגיל כזה החוק מאוד מחמיר ואולי אפשר לקבל את כל הכסף בחזרה בפרט אם מדובר בעסקה טלפונית)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מכירת ביטוח בשיווק יזום לאזרחים וותיקים , כוללת הגבלות שונות כדי לוודא שאכן הלקוח הבין את משמעות המכירה
כחלק מהכללים- אסור לבצע את המכירה בשיחה אחת, אלא לתת ללקוח לחשוב ולהתייעץ ורק למחרת ניתן לסגור את המכירה
אם לא פעלו לפי הכללים, תפני לפניות הציבור של החברה עם בקשה לקבל את הכסף חזרה
בדרך כלל הם מחזירים מיד

• הוסף לסימניות
מכירת ביטוח בשיווק יזום לאזרחים וותיקים , כוללת הגבלות שונות כדי לוודא שאכן הלקוח הבין את משמעות המכירה
כחלק מהכללים- אסור לבצע את המכירה בשיחה אחת, אלא לתת ללקוח לחשוב ולהתייעץ ורק למחרת ניתן לסגור את המכירה
אם לא פעלו לפי הכללים, תפני לפניות הציבור של החברה עם בקשה לקבל את הכסף חזרה
בדרך כלל הם מחזירים מיד
היכן כתובים הכללים כדי שאוכל לתבוע את הכסף?

• הוסף לסימניות
לאן אני יכולה להעלות את החוזר?
יש אפשרות לצרף כאן קובץ?
זה קישור לחוזרchrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.gov.il/BlobFolder/dynamiccollectorresultitem/notice-2022-1-1/he/notice-2022-1-1-pdf.pdf?&~nfopt(fileDistorted=7821541292723608)
מה שמודגש בקו תחתון - מדבר על שיווק לאזרח וותיק (מגיל 67 ומעלה )

• הוסף לסימניות
אבל עברו 4 חודשים.
לא קשור ברגע שהמכירה לא חוקית, היא לא תקפה
מה שאתה בדקת על 4 חודשים זה ביטול לאחר שהמכירה הייתה תקינה
נושא הביטוח שונה בעניין הזה
כבר היו לי מספר מקרים שביטלתי לאנשים בלי בעיה גם יותר משנה אחורה

• הוסף לסימניות
לא קשור ברגע שהמכירה לא חוקית, היא לא תקפה
מה שאתה בדקת על 4 חודשים זה ביטול לאחר שהמכירה הייתה תקינה
נושא הביטוח שונה בעניין הזה
כבר היו לי מספר מקרים שביטלתי לאנשים בלי בעיה גם יותר משנה אחורה
אז מה לעשות בדיוק כדי להשיב את הכסף הביתה?

• הוסף לסימניות
לכתוב מייל לפניות הציבור של חברת הביטוח
להעלות את החוזר הרלוונטי ולכתוב את השתלשלות העניינים
(שנעשתה מכירה לאזרח וותיק, הוא לא הבין את משמעותה , ואישר ללא הבנת התוכן)
לבקש שיחזירו לו את הכסף
ולרשום שאם הפניה לא תענה בהקדם תפנו לפיקוח על הביטוח
(ניתן מראש לכתב אותם גם)
בדרך כלל מטופל במהירות

אגב, לסקרנות- איזה ביטוח בריאות מכרו לו בגיל כזה?

• הוסף לסימניות
לבקש שיחזירו לו את הכסף
(ניתן מראש לכתב אותם גם)
בדרך כלל מטופל במהירות

זה חוברת מלאה, בהקלטה שמעתי אמבלונסים ,MRI, ועוד כל מיני כאלה דברים.

• הוסף לסימניות
לבקש שיחזירו לו את הכסף
(ניתן מראש לכתב אותם גם)
בדרך כלל מטופל במהירות
כל מילה
@איש עברי לא לשכוח לעדכן זה הפחד של כולנו על ההורים שלנו

• הוסף לסימניות
כל מילה
@איש עברי לא לשכוח לעדכן זה הפחד של כולנו על ההורים שלנו
שלחתי להם, והם חזרו אליי שהם חברה שלא נותנת ביטוח אלא כתבי שירות, ולכן כל מה שנכתב כאן לא רלוונטי לגביהם.
הם מוכנים להחזיר 4 חודשים מתוך 6.

• הוסף לסימניות
@l
לבקש שיחזירו לו את הכסף
(ניתן מראש לכתב אותם גם)
בדרך כלל מטופל במהירות

שלחתי להם, והם חזרו אליי שהם חברה שלא נותנת ביטוח אלא כתבי שירות, ולכן כל מה שנכתב כאן לא רלוונטי לגביהם.

• הוסף לסימניות
@l

ניתן להתקשר אלי מחר בבוקר ואנסה לעזור
02-6404618

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה