התייעצות ביטוח רפואי להריון בסיכון

• הוסף לסימניות
שואל עבור בת משפחתי שאינה צורכת רשת.

היא בהריון בסיכון, הכולל עובר קטן מאוד עם תחזית למומים קשים בלב ועוד כמה בעיות יחסית יותר קטנות. ל"ע.

בעצת רבה ההריון כמובן ממשיך והלידה תבוצע במקום מסוים דווקא וכו' וכו'.

רק שמישהי הציעה לה לרכוש ביטוח רפואי שיכסה מקרים בהם חלילה תצטרך ניתוחי לב בחו"ל או בארץ, ותרופות שאינן בסל וכו'.

האם יש למישהו המלצה או דיס על איזשהו סוכנות או חברת ביטוח שתבטח במחיר טוב את המקרה הזה?

לציין כי מדובר בחודש שמיני. משפחה בריאה, ילדים קודמים בריאים, ללא עבר רפואי בגנים.

נשמח לכל בדל מידע.

• הוסף לסימניות
שואל עבור בת משפחתי שאינה צורכת רשת.

היא בהריון בסיכון, הכולל עובר קטן מאוד עם תחזית למומים קשים בלב ועוד כמה בעיות יחסית יותר קטנות. ל"ע.

בעצת רבה ההריון כמובן ממשיך והלידה תבוצע במקום מסוים דווקא וכו' וכו'.

רק שמישהי הציעה לה לרכוש ביטוח רפואי שיכסה מקרים בהם חלילה תצטרך ניתוחי לב בחו"ל או בארץ, ותרופות שאינן בסל וכו'.

האם יש למישהו המלצה או דיס על איזשהו סוכנות או חברת ביטוח שתבטח במחיר טוב את המקרה הזה?

לציין כי מדובר בחודש שמיני. משפחה בריאה, ילדים קודמים בריאים, ללא עבר רפואי בגנים.

נשמח לכל בדל מידע.
לא חושבת שחברת ביטוח תבטח לאחר מעשה.... (כוונתי לאחר שידוע שיש בעיה רפואית כל שהיא)
גם החזרים על הריון וכד' צריך וותק של לפחות 11 חודש בחברת הביטוח

• הוסף לסימניות
רוצה להרגיע שהרבה מקרים של מומי לב מנתחים בשניידר יותר טוב מאשר בחו"ל,
וגם אם בחול יותר טובים-לא תמיד אפשרי להטיס את התינוק,
בקיצור, לא בטוח שביטוח יתן משהו...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי,
בשאלון של הצהרת הבריאות יש שאלה מאוד ברורה האם האישה בהריון?
ברגע שמסמנים "כן", חברות הביטוח נוהגות להחריג את ההריון הנוכחי מהכיסוי.

חשוב להבין:
ביטוח עושים כשהכול תקין ובריא לא כשכבר יש סיכון.
בדיוק בשביל זה נועד הביטוח להגן מראש.

אם אתם חושבים על ביטוח בריאות, חיים או מחלות קשות שווה לעשות את זה לפני.

רוצים לבדוק מה אפשרי עבורכם? כתבו לי ואשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
לנסות ביטוח קבוצתי.
ואז אין הצהרת בריאות

• הוסף לסימניות
בדרך כלל לא ניתן להצטרף ככה לביטוח קבוצתי
זה רק אם חתמו חוזה חדש או עובד במקום חדש שיש זמן מסויים להצטרף

• הוסף לסימניות
ביטוח לאישה או לתינוק?
ממה שאני יודעת - אם מבטחים תינוק שנולד תוך זמן מסוים מהלידה (נראה לי 30 יום), ומשלמים עליו מרגע הלידה - אין הצהרת בריאות

• הוסף לסימניות
מה שאת אומרת נכון בדרך כלל, אם האם כבר מבוטחת, יש חברות שמאפשרות לצרף את התינוק ללא צורך בהצהרת בריאות.
אבל חשוב לשים לב שגם כשאין דרישה להצהרת בריאות, עדיין קיימת תקופת אכשרה של 90 יום.
כלומר, אם מתגלה מום או בעיה רפואית אצל התינוק במהלך 90 הימים הראשונים זה לא יכוסה במסגרת הביטוח.

• הוסף לסימניות
לנסות ביטוח קבוצתי.
ואז אין הצהרת בריאות
יש
ביטוח לאישה או לתינוק?
ממה שאני יודעת - אם מבטחים תינוק שנולד תוך זמן מסוים מהלידה (נראה לי 30 יום), ומשלמים עליו מרגע הלידה - אין הצהרת בריאות
יש שאלון יילוד שצריך לחתום עליו
נראה לכם שחברות הביטוח פראיירים?

• הוסף לסימניות
לא,
יש חברות שמספיק שם, תעודת זהות, ותאריך לידה להוסיף ילד
ללא שום שאלון

• הוסף לסימניות
יש

יש שאלון יילוד שצריך לחתום עליו
נראה לכם שחברות הביטוח פראיירים?
אני ביטחתי שני ילדים מרגע הלידה, ולא מלאתי שום שאלון ולא חתמתי על הצהרת בריאות.
ב"ה ביטחתי ילדים בריאים, יודעת על עוד מישהי שביטחה כך תינוק שנולד לא בריא

אולי זו הטבה ספציפית בביטוח קבוצתי?
שתינו ביטחנו בביטוח קבוצתי, אני דרך הסתדרות המורים, שלה אני לא יודעת בדיוק - דרך גוף גדול.

• הוסף לסימניות
אני ביטחתי שני ילדים מרגע הלידה, ולא מלאתי שום שאלון ולא חתמתי על הצהרת בריאות.
ב"ה ביטחתי ילדים בריאים, יודעת על עוד מישהי שביטחה כך תינוק שנולד לא בריא

אולי זו הטבה ספציפית בביטוח קבוצתי?
שתינו ביטחנו בביטוח קבוצתי, אני דרך הסתדרות המורים, שלה אני לא יודעת בדיוק - דרך גוף גדול.
הרבה הורים לא יודעים
בחלק מחברות הביטוח, אפשר לצרף תינוק שנולד בלי הצהרת בריאות בכלל.
וגם בקופות החולים יש ביטוח סיעודי חינמי לילדים, אבל צריך להוסיף אותם בזמן.

ואז, אחרי פגישה ובדיקה, אני מגלה שלא מעט משפחות במיוחד מרובות ילדים שכחו לצרף את הילדים הקטנים לביטוח המשפחתי או לסיעודי.

אם נולד לכם ילד לאחרונה שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא מבינה בביטוחים
רק לציין.. שאם האמא היא שכירה ויצאה לשמירת הריון, וזכאית לביטוח לאומי על השמירה-
אז היא גם זכאית לתבוע גם את הפנסיה שלה על 'נכות' זמנית לתקופת השמירה.

והעיקר - שתהיה רפואה שלימה בס"ד
ותשובה ותפילה וצדקה..

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא מבינה בביטוחים
רק לציין.. שאם האמא היא שכירה ויצאה לשמירת הריון, וזכאית לביטוח לאומי על השמירה-
אז היא גם זכאית לתבוע גם את הפנסיה שלה על 'נכות' זמנית לתקופת השמירה.

והעיקר - שתהיה רפואה שלימה בס"ד
ותשובה ותפילה וצדקה..
לפי החוק, אם מקבלים תשלום על שמירת הריון מקרן הפנסיה (כחלק מכיסוי אובדן כושר עבודה), ביטוח לאומי לא ישלם על אותה תקופה ולא ניתן לקבל כפל תשלומים על אותה שמירה.

לכן, חשוב לבדוק מה יותר משתלם ולתאם מראש, כדי להימנע מהחזרים או בעיות בהמשך.

• הוסף לסימניות
הרבה הורים לא יודעים
בחלק מחברות הביטוח, אפשר לצרף תינוק שנולד בלי הצהרת בריאות בכלל.
וגם בקופות החולים יש ביטוח סיעודי חינמי לילדים, אבל צריך להוסיף אותם בזמן.

ואז, אחרי פגישה ובדיקה, אני מגלה שלא מעט משפחות במיוחד מרובות ילדים שכחו לצרף את הילדים הקטנים לביטוח המשפחתי או לסיעודי.

אם נולד לכם ילד לאחרונה שווה לבדוק.
בחלק מהחברות הביטוח הסיעודי לא כולל מקרה שקרה לילד עד גיל 5

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה