טיול בחו"ל ביטולי טיסות ראיינאייר

• הוסף לסימניות
קבעתי ממזמן טיסה משפחתי ליעד באירופה
עם ראיינאייר
הטיסה היא לתחילת אוגוסט
אממה לפי המצב העכשווי, של הביטולים של כל הטיסות שלה עד ל 01/08
והדיבורים מסביב שהיא כנראה תרחיב את הביטולים אף מעבר לכך (אולי עד סוף השנה האזרחית..)

מה אני אמורה לעשות?
לחכות שיבטלו? ואם זה יקרה קרוב לתאריך, כבר לא יהיה לי הרבה סיכוי למצוא תחליף
וממש חבל לי על החופשה המתוכננת :(

מה האופציות שלי בכלל כרגע?

• הוסף לסימניות
עם ראיינאייר
הטיסה היא לתחילת אוגוסט
והדיבורים מסביב שהיא כנראה תרחיב את הביטולים אף מעבר לכך (אולי עד סוף השנה האזרחית..)

מה אני אמורה לעשות?

אנחנו גם הזמנו בראיינר, וכשהתחילו הביטולים קנינו כרטיסים באל על עם פרוטקט - זה אומר לשלם עוד משהו כמו 15 יורו לכרטיס ואז אפשר לבטל את הטיסה ממש סמוך אליה ולקבל זיכוי
בסופו של דבר ראיינר ביטלו את הכרטיסים שלנו ממש השבוע, בזמן שכבר לא היו כרטיסים בכלל באלעל, בשום תאריך ומחלקה...
כמובן שמלכתחילה אל על היו יקרים יותר, אבל המחירים יחסית לאל על היו בסדר גמור

• תודה
Reactions: nlk
  • הוסף לסימניות
עם ראיינאייר
הטיסה היא לתחילת אוגוסט

מה אני אמורה לעשות?

להזמין בוויז עם אפשרות ביטול, עולה עוד כמה גרושים.

• תודה
Reactions: nlk

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה