ביטול אירוע ע"י לקוח ודחיה למועד אחר

• הוסף לסימניות
סגרתי אירוע הרקדה עם לקוחה לפני שבועיים, חצי שעה לפני האירוע היא התקשרה לבטל מפאת חוסר זמן (מחנה שבת) והיא אמרה שההרקדה תידחה לר"ח אדר ב'. האירוע שבוטל היה בעיר שלי, והאירוע בר"ח יהיה בי-ם - הם יצטרכו לשלם לי עוד כסף על המיקום+ 300 ש"ח נסיעות. מה אני אמורה לעשות??? לגבות תשלום על הביטול? או שעצם הדחיה ועצם זה שהם יצטרכו להוסיף עוד 500 ש"ח זה מספיק . (זאת לקוחה שחשוב לי לשמור איתה על יחס טוב (חברה שלי מהסמינר) ואני עובדת איתה הרבה זמן ...
מה אתם הייתם עושים??

• הוסף לסימניות
לדעתי, במידה ואין לך אירוע אחר שדחית ושסירבת לקבלו, בגלל מחויבותך לאירוע שנדחה, הרי שתנשמי עמוק, ותשמחי שהארוע נדחה, ולא בוטל.
אם הארוע היה מבוטל לגמרי, הרי שהיה מקום לבקש דמי ביטול בגין ההתראה המאוחרת - חצי שעה לפני הארוע, כפי שאת מציינת.
מערכת היחסים נראית לי תקינה וחשובה, ועובדה שהם שוכרים את שירותיך לאירוע החדש.
הכול טוב. אל תקחי ללב. תאירי לה פנים. ותזכרי שכולנו בני אדם, ושיש נסיבות בחיים.
שלח לחמך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה