כללי ביטול בפוטושופ CC2019... > משגע אותי

• הוסף לסימניות
בפוטשופ 2019 שינו שביטול כמה פעמים זה דרך קונטרול+שיפט+Z.
פעם היה אפשר לבטל הרבה בקוננטרול+Z ואז ללחוץ קונטרול+אלט+Z (נראל'י, או שיפט במקום אלט) וזה היה חוזר לתחילת הביטולים, לוחצים שוב על הצירוף הנ"ל וזה מחזיר את כל הביטולים. (וככה אפשר להשוות כשעושים כמה שינויים ברצף)

איפה למען ה' זה נעלם??
תודה

• הוסף לסימניות
פעם היה אפשר לבטל הרבה בקוננטרול+Z ואז ללחוץ קונטרול+אלט+Z (נראל'י, או שיפט במקום אלט) וזה היה חוזר לתחילת הביטולים, לוחצים שוב על הצירוף הנ"ל וזה מחזיר את כל הביטולים. (וככה אפשר להשוות כשעושים כמה שינויים ברצף)

איפה למען ה' זה נעלם??
תודה
לא בדיוק הבנתי מה כתבת
בניגוד לאינדיזיין, שבו ctrl+z מבטל לך את הפעולה האחרונה עד אין סוף, בפוטושופ היה Ctrl+z היה מבטל לך פעולה אחת אחורה, ובפעם השנייה עושה redo. ואם היית לוחץ עם shift זה היה מבטל לך את כל הפעולות אחורה, כמו ctrl+z באינדיזיין ובכל שאר התוכנות
לדעתי טוב שהם שינו את זה, אך אם אתה רוצה לחזור לאפשרות הישנה תיכנס להגדרות קיצורי המקשים, ותסמן V כמו בתמונה
upload_2018-12-26_8-15-0.png

• הוסף לסימניות
העלתי סרטון קצרצר שמראה את הרעיון הרצוי בדיוק.

בגרסא הישנה היה אפשר לעשות סדרת פעולות
לבטל את סדרת הפעולות. (בכמה קונטרול+אלט+Z) ואז בלחיצה אחת להחזיר את כולם. ובעוד לחיצה לבטל את הסדרה. וחוזר חלילה.

זה מאוד מועיל. ככה אפשר להשוות בין שני אפשרויות עיצוביים בלי ללחוץ עשרות פעמים.

קבצים מצורפים

• ביטול פוטושופ ישן.mp4
    9.8 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי
אצלי כשאני לוחץ קונטרול שיפט Z בפוטושופ זה לא חוזר לי כמה ביטולים שאני רוצה

• הוסף לסימניות
בדיוק בשביל זה יש את ה-history panel!

כנראה אתה בעיקר על אינדיזיין...

ברצינות. לכל מעצב מיומן זה אמור להציק בטירוף, (כי החלון של ההיסטוריה לא מספיק חשוב)
האמת, שגם באינדיזיין זה מאוד חסר לי לפעמים.

אני הפוטושופר היחיד שזה הציק לו?

• הוסף לסימניות
כנראה אתה בעיקר על אינדיזיין...

ברצינות. לכל מעצב מיומן זה אמור להציק בטירוף, (כי החלון של ההיסטוריה לא מספיק חשוב)
האמת, שגם באינדיזיין זה מאוד חסר לי לפעמים.

אני הפוטושופר היחיד שזה הציק לו?
זה גם מפריע לי אבל התרגלתי
השאלה היא האם יש באמת שרק במקשים בלבד לחזור כמה שלבים אחורה ולא רק פעולה אחת
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
להיפך, עכשיו שינו שאפשר לבטל פעולות ללא הגבלה [בעצם יש מגבלה - שאפשר להגדיר ב-preferences] ע"י ctrl-z. עד עכשיו זה היה רק פעולה אחת [כמו ש @אברהם כתב]. וזה שינוי מאוד טוב!

(כי החלון של ההיסטוריה לא מספיק חשוב)

למה הוא לא חשוב?
בחלונית ההיסטוריה אפשר לשמור snapshot מהמצב הקיים [ואפשר לשמור כמה מהם], ואז בלחיצה אחד אתה יכול לעבור בין כל המצבים.
הידעת?!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בחלונית ההיסטוריה אפשר לשמור snapshot מהמצב הקיים [ואפשר לשמור כמה מהם], ואז בלחיצה אחד אתה יכול לעבור בין כל המצבים.

ידעתי גם ידעתי. הוא נמצא אצלי רק בתור חלון משנה (או הוא או חלון השכבות)

אבל זה דבר הפשוט שלעשות את זה בקיצור הנל המודגם בסרטון זה נוח הרבה יותר.

להיפך, עכשיו שינו שאפשר לבטל פעולות ללא הגבלה [בעצם יש מגבלה - שאפשר להגדיר ב-preferences] ע"י ctrl-z. עד עכשיו זה היה רק פעולה אחת [כמו ש @אברהם כתב]. וזה שינוי מאוד טוב!

וודאי, פשוט לא זכרתי בדיוק את הקומבינציה כשרשמתי. וזה באמת שינוי מצוין -
ובדיוק בגלל זה אני רוצה להשאר על המצב החדש רק שיהיה גם את האופציה הנל מהמצב הישן

• הוסף לסימניות
עוד קטע מעצבן שעכשיו אני קולט.

השינוי עם השיפט להגדלה פרופציונלית - חכם ומתבקש.

אבל הם עשו חצי עבודה - הצורות נשארו כמו פעם. ועכשיו צריך בכל פעם לטעות מחדש - פעם כן להשים שיפט, פעם לא. בשביל אותה פעולה...

אם רק היה אפשר להשפיע שיתקנו כל מה שרוצים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה