כללי ביטול דברים מהמסטאר

• הוסף לסימניות
איך אני מנטרל חלק מהקישוטים שנמצאים במסטאר‬
‫משום מה בדף זה בסדר אבל שאני סוגר לפידיאף זה נמצא שם‬

• הוסף לסימניות
לא ברור בכלל מה מנסים לעשות ומה הבעיה.
מנסה לפרש:
יש אוביקטים שנמצאים במסטר,שלא מעוניינים שיופיעו בעמודים מסוימים. האוביקטים נמחקו באותם עמודים ספציפיים, ועכשיו אינם נראים שם, אבל בהדפסה הם שבים ומופיעים.
האם אכן זו הבעיה המתוארת? אם לא, כדאי להסביר שוב כי קשה להבין במה מדובר.

• הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בזה בעבודה, postscript פותר את הבעיה.
זה ככל הנראה באג, אם תמצא תשובה שתפתור את הבעיה אשמח לקבל עדכון :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;944046:
איך אני מנטרל חלק מהקישוטים שנמצאים במסטאר‬
‫משום מה בדף זה בסדר אבל שאני סוגר לפידיאף זה נמצא שם‬
אולי תבדוק האם זה קיים בשכבות

• הוסף לסימניות
כשמביאים עיטורים או אלמנטים וקטוריים מורכבים לתוך אינדיזיין ב"העתק-הדבק" או בגרירה, קשה לאינדיזיין לפעמים להכיל את כל המורכבות הוקטורית ולכן בייצוא זה גורם לבעיות.
הפיתרון הפשוט הוא לייבא את האלמנטים כמו שצריך, פשוט לעשות Place, וכשזה מופיע כלינק הבעיה נפתרת.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה