ביטול הוראת קבע

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
עברתי מבנק אחד למישנהו.
וברצוני לבטל אי אלו הוראות קבע, יש מצב פשוט לגשת לבנק ולבטל אותן או שעלי ליצור קשר עם כל אחד מן המושכים ע'י ההוראות קבע? (מרוב שזה היה מזמן איננו יודעים מי הם)
אציין: שאלו אינם חברות נותנות שירות כגון חשמל ובזק וכו' אלא קפות צדקה ישיבות וכד'

• הוסף לסימניות
כשרציתי לבטל הו"ק פשוט שלחתי פקס לבנק עם הבקשה והוא התבטל. בלי שאודיע למושך.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שלבנק יש את הטלפון של המושך, ואולי גם בטופס הוראת קבע שנתתם פעם זה מופיע, בקשו צילום שלו.
בכל מקרה אני חושבת שיהיה יפה לשלוח להם פנייה בפקס או בדואר: שכרגע תאלצו להפסיק את התרומה ולמרות זאת אתם שמחים שהיה לכם חלק בפעילות החשובה והקדושה שלהם, ואתם מאחלים להם רוב הצלחות.
פנייה כזו יש בה עידוד למרות הפגיעה והכאב של ביטול התמיכה.

• הוסף לסימניות
אני מבטלת הוראות קבע דרך האתר של הבנק. אני בבנק הפועלים. לא יודעת אם יש את השרות הזה בכל הבנקים

• הוסף לסימניות
תבדקו טוב, כי לפעמים הבנקים גובים עמלה על ביטול הו"ק.

לכן עדיף לפעמים ליצור קשר עם המוסדות.

• הוסף לסימניות
ביטול של הוראת קבע עולה למוסד עמלה של כ-25 ש"ח וחבל על כספי צדקה שהולכים לריק למוסדות... בגלל עמלות בנקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה מילר;836908:
תבדקו טוב, כי לפעמים הבנקים גובים עמלה על ביטול הו"ק.

לכן עדיף לפעמים ליצור קשר עם המוסדות.
בעיקר כאשר לא חויב אף פעם ההוראת קבע באופן תקין. [אם חוזר הוראת קבע באשמת הבנק, עדיין לא נקרא תקין] לי חייבו ב-12 ש"ח עמלות במקרים אלו, והו"ק שחויבו בוטל ללא עמלה בבנק מרכנתיל.

• הוסף לסימניות
ערב טוב

היה לי מקרה שרציתי לסגור חשבון בנק, ובגלל שהיו לי שם הו"ק מאושרות הם דרשו עמלה על סגירה של כל הו"ק.

אני לא מדבר ע"כ שהמוסד גבה לאחר שהיה ביטול הרשאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה