כללי ביטול הקישור לאתר אינטרנט באינד'

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ סגור שאני עובדת עליו באינד' שמתקשר לאתר אינטרנט.
אני צריכה לבטל את הקישור
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
איך הוא מתקשר? ע״י כפתור קישור לאתר?
הקובץ הוא pdf שצרפת לאינדיזיין?

אם התשובות על הנ״ל הן חיוביות, ניתן לייצא pdf ל-print ואז הכתפור לא יעבוד.

• הוסף לסימניות
הקובץ הוא קובץ פידיאף שיש בו כתובת לאתר וכשאת עומדת על הכתובת נהיה קישור לאתר (כלומר החץ הופך ליד וכשאת לוחצת זה נכנס לאתר)
סגרתי לפרינט וזה לא עזר

• הוסף לסימניות
אולי לנסות באקרובט לשמור PDF ממוטב, ובהגדרות בהסרת נתוני משתמש לסמן בוי את מה שנראה מתאים.

• הוסף לסימניות
אולי לנסות באקרובט לשמור PDF ממוטב, ובהגדרות בהסרת נתוני משתמש לסמן בוי את מה שנראה מתאים.
לפני כן בדקו עם הסרתם את הוי מהאופציה המסומנת

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 37.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1995138:
לפני כן בדקו עם הסרתם את הוי מהאופציה המסומנת
האמת שלא הבנתי אשמח אם תוכל להסביר לי שוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחם;1995174:
האמת שלא הבנתי אשמח אם תוכל להסביר לי שוב

מה החלק הלא מובן?

• הוסף לסימניות
אף פעם לא נגעתי בקובץ עם קישורים כך שאני לא יודעת איפה נוגעים בדברים האלו.
אני לא יודעת מה זה ממוטב, ואיפה אני צריכה לסמן וי למטה, כלומר למה קשור הוי למטה?
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
כתבתי שתי הצעות נפרדות.
א. בחלונית אפשרויות ייצוא מאינדזייין לבטל הוי שמסומן.
ב. באקרובט לעשות כפי שהסברתי.

• הוסף לסימניות
עדיין לא הסתדרתי. ניסיתי לקבוע לו ביצוא לא להיות מקושר אבל נראה לי שהבעיה היא יותר מזה כי גם כשאני סוגרת את הקובץ מאילוס' לפידיאף הוא מתקשר לכתובת אתר. רק כשאני מוחקת את המילים באילוס' וסוגרת לפידיאף רק אז הוא לא מתקשר לי הבעיה שאני לא יכולה לעשות את זה כי כל המספרים משתבשים לי בגלל זה.
אולי יש לכם פתרון שיעבוד?
ותודה לאליעזר על הרצון לעזור

• הוסף לסימניות
לא יודע למה זה לא עבד לך איך שאליעזר הציע, כי זה אמור לעבוד
אבל תנסי לשים ריבוע שקוף מעל הכתובת ואז היא לא תהיה לחיצה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסיעיים,
בסוף יצאתי מאילוס' לפוסט סקריפט וכך הקישור נותק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה