- הוסף לסימניות
כבר תקופה ארוכה שלבעלי יש חוב בקופת החולים שאליה משתייך.
כשביררתי את הנושא, התברר שבעודו ילד היה לו ביטוח משלים משפחתי,
ועם הגיעו לגיל 18 זה המשיך באופן אוטומטי,
רק שלא היה אמצעי תשלום מעודכן במערכת.
מכיוון שהוא לא שילם, לאחר חצי שנה הביטוח המשלים התבטל, והוא נשאר עם חוב של שלוש-מאות ומשהו שקלים.
לאחר שנתיים שקיבל התראות שונות, (שהגיעו לבית של חמותי, אז עודכנו באיחור...) החלטתי לסגור את החוב הזה.
אבל מכיוון שלא ממש התחשק לי להוציא כמה מאות שקלים על חוב מטופש,
יצרתי קשר עם שירות הלקוחות וביקשתי לבטל את החוב, מכיוון שהמבוטח דנן לא אישר את המשך הביטוח המשלים.
לטענת הנציגה שנשלח מכתב לביתו הגבתי שהם לא ווידאו שקיבל אותו, ובכל מקרה הוא לא היה מעוניין. (מה שאכן היה נכון, מאז ועד היום אין לו ביטוח משלים...)
ת'אמת, שאפילו אני הופתעתי.
אבל תוך שבוע בעלי קיבל שיחה טלפונית מנציגת השירות שהחוב בוטל!
אז שווה לנסות, גם מול גופים רשמיים כמו קופות-חולים, חברות-ביטוח וכו', שלכאורה יש להם כללים ברורים ולא מתגמשים.
ככה זה,
כללים נוצרו כדי להגמיש אותם!
(כותבת את זה גם מהניסיון שלי בעבודה בחברה מתמשקת מול חברות ביטוח גדולות וקשוחות... כל כלל יכול להתגמש אם יש מי שמספיק מתעקש על זה.)
כשביררתי את הנושא, התברר שבעודו ילד היה לו ביטוח משלים משפחתי,
ועם הגיעו לגיל 18 זה המשיך באופן אוטומטי,
רק שלא היה אמצעי תשלום מעודכן במערכת.
מכיוון שהוא לא שילם, לאחר חצי שנה הביטוח המשלים התבטל, והוא נשאר עם חוב של שלוש-מאות ומשהו שקלים.
לאחר שנתיים שקיבל התראות שונות, (שהגיעו לבית של חמותי, אז עודכנו באיחור...) החלטתי לסגור את החוב הזה.
אבל מכיוון שלא ממש התחשק לי להוציא כמה מאות שקלים על חוב מטופש,
יצרתי קשר עם שירות הלקוחות וביקשתי לבטל את החוב, מכיוון שהמבוטח דנן לא אישר את המשך הביטוח המשלים.
לטענת הנציגה שנשלח מכתב לביתו הגבתי שהם לא ווידאו שקיבל אותו, ובכל מקרה הוא לא היה מעוניין. (מה שאכן היה נכון, מאז ועד היום אין לו ביטוח משלים...)
ת'אמת, שאפילו אני הופתעתי.
אבל תוך שבוע בעלי קיבל שיחה טלפונית מנציגת השירות שהחוב בוטל!
אז שווה לנסות, גם מול גופים רשמיים כמו קופות-חולים, חברות-ביטוח וכו', שלכאורה יש להם כללים ברורים ולא מתגמשים.
ככה זה,
כללים נוצרו כדי להגמיש אותם!
(כותבת את זה גם מהניסיון שלי בעבודה בחברה מתמשקת מול חברות ביטוח גדולות וקשוחות... כל כלל יכול להתגמש אם יש מי שמספיק מתעקש על זה.)
הנושאים החמים