השקעות נדל"ן ביטול חוזה בעסקת פריסייל 20/80 10/90 כשהקבלן לא מסכים בשום אופן

• הוסף לסימניות
יכול להיות, אבל לדוגמא אחד הרוכשים צריך למכור דירת משתכן בבית שמש המודרנית בשביל לממן את הדירה הזו בצומת סביון,
ועכשיו הוא חושב: בבית שמש יש ביקוש לתושבי חו''ל, ואין בנייה לגובה (בינתיים)
באור יהודה יכולים לבנות מגדלים של 30 קומות חופשי- למה שיהיה שם מצוקת הדיור שהמחירים יעלו משמעותית?
ולכן הוא חושב ששווה לו לשלם דמי ביטול ולא למכור את הדירה בבית שמש, מה אומרים חשיבה נכונה?
אני לא ממליץ שום דבר כי איני מכיר את הפרטים
על פניו אזור אור יהודה הוא פי מאה יותר אטרקטיבי להשקעה מבית שמש
תבדוק כמה עתודות קרקע יש בבית שמש, וכמה באור יהודה
גם ברמה האסטרטגית צומת סביון זה המרכז של המרכז

• הוסף לסימניות
אני לא ממליץ שום דבר כי איני מכיר את הפרטים
על פניו אזור אור יהודה הוא פי מאה יותר אטרקטיבי להשקעה מבית שמש
תבדוק כמה עתודות קרקע יש בבית שמש, וכמה באור יהודה
גם ברמה האסטרטגית צומת סביון זה המרכז של המרכז
השאלה אם 6 חדרים 147 מ''ר שווים 3.3 מיליון - זה המחיר ששילמו בפריסייל?

• הוסף לסימניות
השאלה אם 6 חדרים 147 מ''ר שווים 3.3 מיליון - זה המחיר ששילמו בפריסייל?
זה נתון חלקי בלבד.
צריך להכיר טוב את הפרויקט ואת כל הנתונים מסביב, וכן את הנתונים האישיים.
אני מבין מהודעתיך הקודמות שהם כבר ניסו לבטל ולא הצליחו.
הם בדקו את זה בצורה מקצועית או שקנו על דעת עצמם ומנסים לבטל על דעת עצמם?

• הוסף לסימניות
מחיר לא רע בכלל יקירי
22 למ"ר לא נשמע רע
סקירת AI

המחיר למ"ר (למכירה) באזור צומת סביון (קריית אונו)
נע בטווח רחב של כ-25,000 ש"ח עד למעלה מ-40,000 ש"ח, בהתאם לגיל הבניין, המיקום והקומה. עסקאות אחרונות (סוף 2025-תחילת 2026) מראות ממוצע של כ-28,000-33,000 ש"ח למ"ר, כאשר דירות חדשות עשויות להגיע למחירים גבוהים יותר

• הוסף לסימניות
סקירת AI

המחיר למ"ר (למכירה) באזור צומת סביון (קריית אונו)
נע בטווח רחב של כ-25,000 ש"ח עד למעלה מ-40,000 ש"ח, בהתאם לגיל הבניין, המיקום והקומה. עסקאות אחרונות (סוף 2025-תחילת 2026) מראות ממוצע של כ-28,000-33,000 ש"ח למ"ר, כאשר דירות חדשות עשויות להגיע למחירים גבוהים יותר
רבינו, זה גם הממוצע בדירות גדולות כל כך שאין לנו מידע נוסף עליהן?

• הוסף לסימניות
רבינו, זה גם הממוצע בדירות גדולות כל כך שאין לנו מידע נוסף עליהן?
אני לא מכיר את האזור
יש שם המון פרויקטים של התחדשות עירונית.
רק באתי לומר לשואל שהפרטים שהוא הציג חלקיים לחלוטין.
ונשמע שבגלל שיש כאלו שעשו עסקאות שקרו להם פריסייל בפריפריה והמליצו להם לבטל
גם הוא בטוח שעשה עיסקה גרועה והוא חייב לבטל גם במחיר הפסד גדול.
והוא צריך לקחת יעוץ מקצועי רציני ולא לשלוף חצאי נתונים.

• הוסף לסימניות
@my car אולי תשאירו פרטים יותר ברורים
ומישהו ירצה לקנות מהם את זה... על פניו המומחים אומרים שלכאורה זה משהו טוב.

• הוסף לסימניות
@my car אולי תשאירו פרטים יותר ברורים
ומישהו ירצה לקנות מהם את זה... על פניו המומחים אומרים שלכאורה זה משהו טוב.
גם אם לא מדובר בעיסקה גרועה ומשתלם להם בכל דרך להשלים אותה.
וגם אם משתלם להכנס לעסקה כשותפים חלקיים
עדיין לא בטוח בכלל שמשתלם לקנות מהם, יכול להיות שיש עסקאות יותר שוות.
זה פשוט לא עניין של שליפה

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים בהר יונה המחיר עוד יכול לרדת ??
מחד זה כמעט מחירי בניה+פיתוח+יזמות (יתכן אפילו ירידה מתחת לעלות הבניה, אבל לאורך זמן)
מאידך זה על הקצה של יכולת הקניה הנמוכה של הציבור החרדי (החסידי בפרט).

למסקנה למגורים נטו משתלם, להשקה לא משתלם.

• הוסף לסימניות
ש לי חברים שקנו בפריסייל במרכז של פרוייקט גדול עם 700 דירות,
כעת הם רוצים לבטל את העסקה (כמו כולם) והקבלן לא מסכים לבטל אפי' לא ב10/15 % דמי ביטול שהם מוכנים לשלם, הוא פשוט אומר אני לא מוכן לבטל, ובלי הסכמה שלו אין אפשרות לבטל, ההשערה שלי שהוא עומד לפני קריסה ולכן לא מוכן לביטולים, אגב-יש אפשרות חוקית לחייב אותו לבטל?
לצערינו נשאר רק לרחם על מאות המשקיעים שקנו לפני כ - 3 שנים מאוד דירות בצומת סביון/נתניה/אור יהודה וכו', המחירים ממש לא עלו במקרה הטוב במקומות שכן עלו עלה אולי ב - 200/300 אלף ש"ח, כל ההבטחות על רווח מיליון ש"ח וכו' מתמוגג ברוח,
מקווה שלפחות הציבור ילמד מזה מוסר השכל ויפסיק להשקיע השקעות מטומטמות

• הוסף לסימניות
לצערינו נשאר רק לרחם על מאות המשקיעים שקנו לפני כ - 3 שנים מאוד דירות בצומת סביון/נתניה/אור יהודה וכו', המחירים ממש לא עלו במקרה הטוב במקומות שכן עלו עלה אולי ב - 200/300 אלף ש"ח, כל ההבטחות על רווח מיליון ש"ח וכו' מתמוגג ברוח,
מקווה שלפחות הציבור ילמד מזה מוסר השכל ויפסיק להשקיע השקעות מטומטמות
מישהו הראה לי השבוע דירות קו ראשון לים בנתניה 22K למ"ר
נראה שהקבלנים באמת בלחץ

• הוסף לסימניות
יש לי חברים שקנו בפריסייל במרכז של פרוייקט גדול עם 700 דירות,
כעת הם רוצים לבטל את העסקה (כמו כולם) והקבלן לא מסכים לבטל אפי' לא ב10/15 % דמי ביטול שהם מוכנים לשלם, הוא פשוט אומר אני לא מוכן לבטל, ובלי הסכמה שלו אין אפשרות לבטל, ההשערה שלי שהוא עומד לפני קריסה ולכן לא מוכן לביטולים, אגב-יש אפשרות חוקית לחייב אותו לבטל?
ביטול חוזה דורש עילה משפטית או הסכמת היזם. לפי סעיף 14(ד) לחוק החוזים ופסיקת בתי המשפט,
'טעות בכדאיות העסקה' אינה עילה לביטול. במקרה של חשש ליציבות היזם, תפנו לייעוץ משפטי לבדיקת הערבויות.

• הוסף לסימניות
יכול להיות, אבל לדוגמא אחד הרוכשים צריך למכור דירת משתכן בבית שמש המודרנית בשביל לממן את הדירה הזו בצומת סביון,
ועכשיו הוא חושב: בבית שמש יש ביקוש לתושבי חו''ל, ואין בנייה לגובה (בינתיים)
באור יהודה יכולים לבנות מגדלים של 30 קומות חופשי- למה שיהיה שם מצוקת הדיור שהמחירים יעלו משמעותית?
ולכן הוא חושב ששווה לו לשלם דמי ביטול ולא למכור את הדירה בבית שמש, מה אומרים חשיבה נכונה?
א. אמרת שהקבלן לא מסכים לבטל אז איך יבטל?
ב. אין מה להשוות בין בית שמש לאור יהודה

• הוסף לסימניות
הפרוייקט המרכזי של צומת סביון שנמסר לאחרונה הוא של שלב א של יובלים
וגם שם יש דירות של אמפא יובלים שנמכרו ב7/93
על פניו מקום לא רע להשקעה אבל כמובן תלוי יכולת ספציפית של המשקיע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה