הרוצה בעילום שם
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
האיך אני מבטל כרטיס אשראי בלי שיעלה לי כסף? והאם כשאני חוסם זה לא עולה כסף ? אני הבנתי שכן עולה ושולחים חדש אפילו שלא מבקשים! תודה!
אם לא אומרים כלום שולחים חדש בוודאות!!!פשוט מתקשר לחברה של הכרטיס
ותעדכן שם שהכרטיס גנוב
ובצורה כזה זה לא אמור לעלות
למיטב ידיעתי וגם לא שולחים חדש
רק אם מבקשים
בהצלחה
זה אני יודע. אבל למעשה לבטל עולה כסף לא הרבה אבל אין דרך לעקוף את זה?בעבר עבדתי בחברת אשראי אומר מניסיון
זכותך המלאה לבטל את הכרטיס ולדרוש בתוקף שלא ישלחו חדש הם ינסו לשכנע אותך בכל דרך שלא תבטל כי הנציגה מפסידה מזה וכמובן החברה.
גם לחסום את הכרטיס זמנית זה חינם ניתן לעשות את זה בשיחה ללא מענה אנושי וגם אם וכמובן באתר ובאפליקציה של חברת האשראי.
אני הייתי מציעה לומר בשיחה לנציג שהשיחה מוקלטת ובמידה וישלחו חדש תפנה לפניות הציבור
בהצלחה
זה לא עולה כסף ממש לא!!!!זה אני יודע. אבל למעשה לבטל עולה כסף לא הרבה אבל אין דרך לעקוף את זה?
צודקאם לא אומרים כלום שולחים חדש בוודאות!!!
בכרטיס בנקאי.זה מה שראיתי בבנק לאומי
וכנראה שככה זה פחות או יותר בכל הבנקים
שדרך פנייה לבנקאי עם הדגשה ברורה
לא לשלוח חילופי לא ישלחו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים