עזרה ביטול "מועדון תמורה / הסתדרות המורים"

• הוסף לסימניות
התענוג עולה 60 שקל בחודש, והם נותנים פעם-פעמיים בשנה שי בשווי מאות שקלים, אבל הוא לא כ"כ שימושי.

השאלה למומחים כאן.

אם אני מבטל את החברות שלי במועדון המיותר הנ"ל, האם אוו' יתבטל לי כרטיס האשראי הכחול של 'מקס' - או לא בהכרח?
אודה לתשובה מחכמים וממנוסים.

• הוסף לסימניות
לא יודע לגבי הכרטיס של מקס, במועדון המתחרה 'אשמורת' הכרטיס של ישראכרט הינו ללא קשר לחברות בהסתדרות המורים עצמה.
מסתבר שבביטול יגידו/יכתבו לך דבר כזה (אם אכן הכרטיס מתבטל אוטומטית בביטול החברות במועדון).

בכל מקרה כרטיס אשראי חינמי זה לא דבר מסובך.

• הוסף לסימניות
לא יודע לגבי הכרטיס של מקס, במועדון המתחרה 'אשמורת' הכרטיס של ישראכרט הינו ללא קשר לחברות בהסתדרות המורים עצמה.
מסתבר שבביטול יגידו/יכתבו לך דבר כזה (אם אכן הכרטיס מתבטל אוטומטית בביטול החברות במועדון).

בכל מקרה כרטיס אשראי חינמי זה לא דבר מסובך.
תודה רבה.
ההשערה שלי שבביטול החברות במועדון יגידו, אבל למעיישה מקס לא תבטל אותו אם לא אבקש.
(חבל לי לבטל, סתם נוחות)

אגב ידידי ראית את האשכול על ה 2900 שקלים שנגנבו ממני? בינתיים אני מחכה לתשובה חברת האשראי, אחרי ששלחתי להם פקס. (אני בטוח שהם "מאוד אוהבים" פקסים, אחרי שהם וכל החברות הגדולות סגרו כל אפשרות לפנות אליהם בקלות בלי ניתוב שיחות ו/או בוטים בווצפ... 😅😅😅😅)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה