ביטול עידכוני וינדוס

• הוסף לסימניות
שלום, רציתי לדעת אם ביטול עידכוני וינדוס בתגיות של הסינון של נטפרי מבטל באמת את העידכונים האוטומטים הנוראיים שמאיטים את המחשב ולוקחים מחבילת הגלישה הרבה גיגה.

• הוסף לסימניות
יש חברות מסויימות שבהן עדכוני הווינדווס מבוטלים אוטומטית
יש על זה פרטים בנטפרי
אולי מומלץ לעבור אליהן

• הוסף לסימניות
שלום, רציתי לדעת אם ביטול עידכוני וינדוס בתגיות של הסינון של נטפרי מבטל באמת את העידכונים האוטומטים הנוראיים שמאיטים את המחשב ולוקחים מחבילת הגלישה הרבה גיגה.
ברור

• הוסף לסימניות
ודאי, זה התפקיד של החסימה הזו.

• הוסף לסימניות
עשיתי עידכון יזום דרך מסייע העידכונים של וינדוס (עידכון לפני ביטול מעדכן האוטומטי נשאר לי בחבילת גלישה אמרתי ננצל לפני שיגמר החודש) מישהו יודע איך אחרי כל התהליך שעשיתי בסופו של דבר אני רואה שהגירסא אותו דבר. הוריד התקין כיבה את המחשב עשה תהליך ארוך, אבל בסוף אני רואה שנשארה אותה גירסא: 1511 (כן אני יודע ישנה) וגירסה build 10586

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עשיתי פעם שנייה את העידכון ולצערי לא עידכן.
משהו מעניין קורה אחרי שזה באמצע העידכון מופיע מסך שחור וכתוב מבטל שינויים שבוצעו במחשב וככה זה במשך אולי 10 דקות, יש סיכוי שהוא מבטל את העידכון שהוא עשה?

• הוסף לסימניות
משהו מעניין קורה אחרי שזה באמצע העידכון מופיע מסך שחור וכתוב מבטל שינויים שבוצעו במחשב וככה זה במשך אולי 10 דקות, יש סיכוי שהוא מבטל את העידכון שהוא עשה?
הוא פשוט ביטל את העדכון, מה שאתה צריך לעשות עשיו זה להודות לבורה"ע שהמחשב שלך עדיין עובד כי בהמון מקרים אחרי שלב כזה הכל נדפק והוא לא מצליח לחזור לעצמו.
בהתחשב בגירסה העתיקה שלך לא הייתי מנסה בשום אופן לעדכן כי זה בחיים לא יצליח לגמור זה המווון עדכונים וסיכוי גדול עד ענקק שהווינדוס לא ישרוד את זה.
למעשה כרגע יש לך שתי אפשרויות או שלא תעדכן, אם אין לך בעיות וכד' זו אופצייה. או שתתקין מחדש מערכת מעודכנת, ככה שלא יהיה לו הרבה לעדכן.

• הוסף לסימניות
הוא פשוט ביטל את העדכון, מה שאתה צריך לעשות עשיו זה להודות לבורה"ע שהמחשב שלך עדיין עובד כי בהמון מקרים אחרי שלב כזה הכל נדפק והוא לא מצליח לחזור לעצמו.
בהתחשב בגירסה העתיקה שלך לא הייתי מנסה בשום אופן לעדכן כי זה בחיים לא יצליח לגמור זה המווון עדכונים וסיכוי גדול עד ענקק שהווינדוס לא ישרוד את זה.
למעשה כרגע יש לך שתי אפשרויות או שלא תעדכן, אם אין לך בעיות וכד' זו אופצייה. או שתתקין מחדש מערכת מעודכנת, ככה שלא יהיה לו הרבה לעדכן.
את האמת לפני שכתב את ההודעה ניסיתי להיכנס שוב בפשטות לעידכוני וינדוס (לא דרך המסייע לעידכונים) ופתאום זה מצא רשימה ארוכה מאוד של עידכונים, הוריד אותם והתחיל להתקין, כרגע זה בעידכון האחרון. עכשיו ב"ה לא קרס המחשב אבל נשאר שלב שאחרי העידכון אחרון להפעיל את המחשב מחדש, יהיה שם סיכון (לא שיש ברירה אם להפעיל אותו או לא, מתישהו צריך לכבות אותו לא?)

• הוסף לסימניות
נשאר שלב שאחרי העידכון אחרון להפעיל את המחשב מחדש, יהיה שם סיכון (לא שיש ברירה אם להפעיל אותו או לא, מתישהו צריך לכבות אותו לא?)
אכן כן ועדיף כמה שיותר מוקדם, בלי לעשות כלום באמצע- מיד לעשות הפעלה מחדש זה יגדיל את הסיכויים שלו להצליח.

• הוסף לסימניות
תראה את הכל זה הוריד וגם התקין וכמו שאמרתי נשאר הפעלה מחדש, אבל בד בבד זה מוריד עוד עידכון, האם עכשיו שזה רק מוריד עידכון ולא מתקין אפשר להפעיל מחדש.

• הוסף לסימניות
תראה את הכל זה הוריד וגם התקין וכמו שאמרתי נשאר הפעלה מחדש, אבל בד בבד זה מוריד עוד עידכון, האם עכשיו שזה רק מוריד עידכון ולא מתקין אפשר להפעיל מחדש.
אני מציע לתת לו את הספייס שלו לדעתי זה עלול להידפק.

• הוסף לסימניות
כמו צב עד שזז...

• הוסף לסימניות
טוב ב"ה הסתיים ללא נזק.
עכשיו חסמתי דרך נטפרי את העידכונים, אז אני מאמין שכמו שאמרו פה זה נועד לזה, אבל אני רואה שעידכונים שלא הצליחו מקודם לפעול (ירדו אבל היתה להם שגיאה) מנסים שוב להתקין את עצמם. יש נגד זה פיתרון? אם אני ישנה בסרביס יעזור?

• הוסף לסימניות
תנסה לעשות ניקוי הדיסק במאפיינים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה