- הוסף לסימניות
מניסיון אפשר גם קודםסביבות 4 שנים אבל אולי ניתן לנסות גם קודם
אני עשיתי את זה אחרי שנה ולדעתי היה אפשר גם קודם
מניסיון אפשר גם קודםסביבות 4 שנים אבל אולי ניתן לנסות גם קודם
בבנק פאג"יבאיזה בנק עשית את זה אחרי שנה ?
וכמה פעמים ביקשו ממך את כל המסמכים ?
ואם היית צריכה לאיים עליהם?
ב"ה הסירו לי את הערב משלם
מה שעשיתי זה לפנות למפקח על הבנקים ולהתלונן שאין תגובה מצד הבנק כמו שכתב @A052
ואכן אחרי זמן מה הפקידה חזרה אלי וטענה שאין אפשרות להסיר את הערב משלם.
אמרתי לה תשאלי את ממנהל הבנק אם הוא רוצה להפסיד מאות אלפי שקלים של ריבית כי אם זה תשובתכם הסופית אני עובר לבנק אחר שלא הצריך אותי ערבים.
הפקידה התחילה להתגמגם ואמרה שיש חוקים וכו' וכו'
אמרתי לה תשאלי את המנהל שוב כי אני לא אחכה הרבה...
אחרי מס' ימים חזרו מהבנק ואמרו שאישרו לי את הסרת הערב משלם
תודה לכל העוזרים ובמיוחד ל @A052
אני בטפחות ללא כל איומים הצלחתי רק לא לאחר שנה אבל כשלקחתי את ההלואה אמרו לי שניתן לבדוק כבר לאחר שנה במידה ויש שינוי בהכנסותבאיזה בנק עשית את זה אחרי שנה ?
וכמה פעמים ביקשו ממך את כל המסמכים ?
ואם היית צריכה לאיים עליהם?
תודה על העזרה, כמה ריבית הוא לקח על ההלואה והאם זה הלואה בנקאית או חוץ בנקאית? ואיזה גוף הביא לך הלואה.גם לי היה משהו דומה אחרי שהכנסתי מפעם לפעם סכומים גדולים להקטנת המשכנתא הגעתי להחזר חודשי נמוך מאוד כל שבקשתי מהם זה להגדיל את ההחזר החודשי לפחות כמו שהיה בשעת נטילת המשכנתא ובבנק סרבו בתוקף עם כל מיני נימוקים לא מובנים(תראה יש לך פריים וזה לרעת הלקוח ושאר הבלים)
בסופו של דבר לקחתי הלוואה מגוף אחר עם רבית אפסית וסגרתי את המשכנתא
הלואה לעו''ה בריבית חשכ''ל בזמן שהרבית הייתה נמוכה (קצת נסחפתי עם האפסית...)תודה על העזרה, כמה ריבית הוא לקח על ההלואה והאם זה הלואה בנקאית או חוץ בנקאית? ואיזה גוף הביא לך הלואה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //