ביטול פעולת המסנג'ר

• הוסף לסימניות
אינני משתמש בתוכנת המסנג'ר, אך היא באה לי מותקנת יחד עם המחשב - ובאנגלית.
כך שכל פעם שפותח אני את המחשב כבר קופץ לי חלון המסנג'ר - כיצד יכול אני לבטל אפשרות זו?

• הוסף לסימניות
במסנג'ר, Tools>Option>Preference באפשרות הראשונה תבטל את הוי.
אח"כ OK, סגור, הקלק עם הימיני של העכבר על הסמל בשורת המשימות ובחר Exit.

אתה יכול גם להסיר לגמרי את ההתקנה: לוח בקרה>הוספה/הסרה>רכיבי ווינדוס

• הוסף לסימניות
היא ללחוץ Start (התחל) Run (הפעלה) ולהדביק שם את זה:

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Re
move

לחציה על OK (אישור)
מתבטל המסנגר הישן

• הוסף לסימניות
אפשר גם לבטל את זה רק מההפעלה של המחשב
התחל>הפעלה>msconfig>אתחול
לבטל את הV משורת הפקודה של המסנג'ר

• הוסף לסימניות
בעולם המחשוב לא מבצעים שידרוגים מכיוון ששידרוג הינו טלאי על טלאי מה שגורם למנוע המערכת הבסיסי להיות עדיין ישן ורק ויזואלית חדש

זה רק מקור לצרות כמו שאומרים "שידרוג: הוצאת באגים ישנים והכנסת חדשים."

לכן מבצעים תמיד התקנה מחדש של יישומים לאחר הסרה נקיה של הגרסה הקודמת

מסנגר אינו שונה בכך
מערכת ההפעלה מגיע עם תוכנה בסיסית לא מעודכנת ומלאה עמוסה בחורי אבטחה כך שכיום גם מצידם לא תמיד ניתן להתחבר דרכה באופן שוטף והעדיפות ניתנת למערכת מעודכנת יותר מגרסה 8-9 ומעלה
על כן ההבדל בפעולה שציינתי בכלל גם הסרנו את המערכת הישנה והבסיסית שמגיע עם מערכת ההפעלה לעומת הסרת רישום מתהליך האיתחול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה