- הוסף לסימניות
ניסית להפעיל את המחשב מחדש?התקנתי אותו אבל עדין מופיע הפרסומות
איך מפעילים את זה?
ניסית להפעיל את המחשב מחדש?התקנתי אותו אבל עדין מופיע הפרסומות
איך מפעילים את זה?
באיזה דפדפן את משתמשת?מישהו יכול לעזור לי?
הוספתי וזה לא עוזרבאיזה דפדפן את משתמשת?
בהנחה שבכרום, תוסיפי את זה:
![]()
AdBlock — block ads across the web - Chrome Web Store
Block ads on YouTube and your favorite sites for freechrome.google.com
יכול להיות.אולי צריך להגדיר שם משו?
הוא לא נותן לי תאופציה הזו משום מהיכול להיות.
בלחיצה על התוסף, יש גלגל שיניים קטן בחלונית.
לחיצה עליו תוביל להגדרות, בלשונית "כללי" (אמור להיפתח כברירית מחדל)
לבטל את הסימון מהשורה:
"התר מעט פרסום בלתי־פולשני"
הוא לא נותן לי תאופציה הזו משום מה![]()
לא נכון.הוספתי וזה לא עוזר
בדיוק...מה הבעיה? זה מגיע לרשתות חברתיות, לא?
אז אני דוקא כן...בדיוק...
לשונית שאני בכלל לא פותחת...
זה בסדר, כך זה צריך להיות.סימנתי בתוסף שאמרת וזה מה שהוא כותב לי-
אינך רשום כמנוי אל רשימת המסננים של הפרסומות המקובלות.
אתה יכול להפעיל זאת חזרה ולתמוך באתרים שאתה אוהב ע״י בחירה "התר מעט פרסום בלתי־פולשני" למטה.
מה עושים???
וסורי על החפר יש לי תחושה שדיי חפרתי לך...
לא עזר....זה בסדר, כך זה צריך להיות.
רק להיות בטוח, מדובר בדפדפן כרום מעודכן?לא עזר....![]()
אם עדיין... יש אפשרות לחסום ידנית כמו שהצעתי קודם. יש גם בתוסף זה את אותו רעיון.לא עזר
עשיתי את זה וזה חסם לי את כל המייל....אם עדיין... יש אפשרות לחסום ידנית כמו שהצעתי קודם. יש גם בתוסף זה את אותו רעיון.
עשיתי את זה וזה חסם לי את כל המייל....
את יכולה לנסות להוסיף מסנן באופן ידני, לא יכול לקחת אחריות שלא תשבשי את תצוגת המייל שלך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים