עזרה ביטול שיק - האם במקרה כזה אפשר לבטל ?

• הוסף לסימניות
לכאורה כן, בגלל שהוא הביא את הצ'ק לקורס ויש לו הוכחה שהצ'ק היה עבור זה, כך שמותר לו לבטל היות והקורס בוטל.

אבל א. אני לא עו"ד ולא מוסמך לדעת מה באמת החוק (כי אולי בגלל שזה צ'ק פתוח מה שאומר שהוא אישר להעביר הלאה אז הוא איבד את זכותו לבטל).
ב. עדיין אם הצ'ק עבר לצד ג', הוא יצטרך להוכיח זאת לצד ג' ההוא או אפי' להוצל"פ.
ג. לכן הכי טוב שנותן הקורס יחזיר לו את הצ'ק (כלומר ללחוץ עליו שכך יהיה).

• הוסף לסימניות
אולי הוא יכול ללכת למשטרה ולהתלונן שנגנבו לו השיקים המדוברים ואז הוא יוכל לבטל בלי בעיות ?
מה הפרוצדורה ומה ההשלכות ? צריך להוכיח בדרך כל שהיא שנאבד/נגנב ?

• הוסף לסימניות
אולי הוא יכול ללכת למשטרה ולהתלונן שנגנבו לו השיקים המדוברים ואז הוא יוכל לבטל בלי בעיות ?
מה הפרוצדורה ומה ההשלכות ? צריך להוכיח בדרך כל שהיא שנאבד/נגנב ?
בעיקרון הם צריכים לשמוע סיפור ותיאור של הגניבה, האם הם הולכים לבדוק ולאמת את זה, זה כבר אני לא חושב.
אבל חייבים להגיע עם סיפור תפור.

• הוסף לסימניות
בעיקרון הם צריכים לשמוע סיפור ותיאור של הגניבה, האם הם הולכים לבדוק ולאמת את זה, זה כבר אני לא חושב.
אבל חייבים להגיע עם סיפור תפור.
אפשר לספר שהשיקים נעלמו לו מהמשרד ובחשבון בנק באתר הוא רואה שמישהו הפקיד את השיק והוא לא מכיר את הבן אדם
הם יאמינו ?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי נשמע תמים מדי.
וגם, אם הוא יספר שזה הופקד כבר, יגידו לו במשטרה מה יעזור לבטל לאחר שכבר הופקד, ואפ' אם כן יקבלו יקבלו הבנק יודע את האמת שזה לא הופקד, על הבנק א"א לעבוד שהצ'יק הופקד.
מה הבעיה לחשוב כמה דקות ולהמציא סיפור, שהוא ראה מישהו לוקח בורח וכו' לדוג', סיפור שיהיה קשה לאמת אותו.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי נשמע תמים מדי.
וגם, אם הוא יספר שזה הופקד כבר, יגידו לו במשטרה מה יעזור לבטל לאחר שכבר הופקד, ואפ' אם כן יקבלו יקבלו הבנק יודע את האמת שזה לא הופקד, על הבנק א"א לעבוד שהצ'יק הופקד.
מה הבעיה לחשוב כמה דקות ולהמציא סיפור, שהוא ראה מישהו לוקח בורח וכו' לדוג', סיפור שיהיה קשה לאמת אותו.
אבל זה תשלום בתשלומים כך שיש שיקים שלא הופקדו והוא מניח שאותו אחד שכבר הפקיד את השיקים הקודמים, יש בידו גם את שאר התשלומים

• הוסף לסימניות
קרה לנו סיפור הזוי עם צקים אולי מישהו יוכל להגיד לנו מה אנחנו יכולים לעשות עם זה-
לפני כמעט שנה התחלתי טיפולים אצל רופא שיניים, אחרי כמה טיפולים הוא גרם לי לכל מיני בעיות- למשל הרדמה לא במקום שהרדימה אותי, שם שן חרסינה על הבשר שיש לי כאבים לא נורמלים מזה, עקר שן והשאיר חתיכה, בקיצור דברים הזויים ועזבנו אותו ולא חזרנו לשם,
מה שכן כנראה היינו תמימים ובתחילת הטיפולים אצלו הבאנו ערמה של צקים ומזומן של רוב הטיפולים (כמה עשרות אלפים!!!)
לפי החישובים הוא עבר את הסכום של הטיפולים וממשיך להפקיד את השקים.
ואין עם מי לדבר!
האם פונים בכזה מקרה לקו החם? מה יש לנו לעשות עם זה???
נשמח לשמוע עצות

• הוסף לסימניות
קרה לנו סיפור הזוי עם צקים אולי מישהו יוכל להגיד לנו מה אנחנו יכולים לעשות עם זה-
לפני כמעט שנה התחלתי טיפולים אצל רופא שיניים, אחרי כמה טיפולים הוא גרם לי לכל מיני בעיות- למשל הרדמה לא במקום שהרדימה אותי, שם שן חרסינה על הבשר שיש לי כאבים לא נורמלים מזה, עקר שן והשאיר חתיכה, בקיצור דברים הזויים ועזבנו אותו ולא חזרנו לשם,
מה שכן כנראה היינו תמימים ובתחילת הטיפולים אצלו הבאנו ערמה של צקים ומזומן של רוב הטיפולים (כמה עשרות אלפים!!!)
לפי החישובים הוא עבר את הסכום של הטיפולים וממשיך להפקיד את השקים.
ואין עם מי לדבר!
האם פונים בכזה מקרה לקו החם? מה יש לנו לעשות עם זה???
נשמח לשמוע עצות
מישהו גונב אתכם ותפנו לקו החם??
פונים מיידית למשטרה, ובמקביל פותחים תביעה בבית משפט.

• הוסף לסימניות
מישהו גונב אתכם ותפנו לקו החם??
פונים מיידית למשטרה, ובמקביל פותחים תביעה בבית משפט.
וגם לאיים עליו שפרסמו את שמו בכל מקום שאפשר אם הוא חרדי אז בקו החם ואם הוא חילוני ב"יהיה בסדר" של גל"צ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה