תודה על המשוב. אני זוכרת שראיתי אפשרות למוק ולא מוצאת.ודאי שאפשר למחוק את פרטי כרטיס האשראי, אני עצמי מחקתי אחרי שהיה רשום. חפשי באותיות הקטנות למטה (אני לא מול זה עכשיו, יש לי חסימה של נתיב על המחשב שבבית. )
אין אפשרות לשלם עם פייפאל..
(להם עצמם יש שירות כמו של פייפאל, אבל אני לא יודעת כמה אפשר לסמוך עליהם.)
אם צריך, למה זול...הזמנתי עוד משהו. תזמיני משהו זול שאת צריכה, ואז לאחר התשלום נפתח חלון לרוחב כזה.
הקפתי בצהוב את מה שאת צריכה ללחוץ עליו כדי לבטל כרטיס שמור.
צפה בקובץ המצורף 316521
אם צריך, למה זול...
בסדר הבנתי..
אין בפי די מילים להודות לך!!! המון זמן שאני תקועה עם הבעיה הזאת ובזכותך פתרתי אותה ברגע.לא.
ניתן להכנס להזמנות שלי, בצד יש כרטיסים וחשבונות בנק
שם שמור הכרטיס וניתן למחוק אותו
כשאת נכנסת לפרטי המוצר יש לך אפשרות לפתוח סכסוךיש לי מוצר שלא הגיע אלי מהמוכר ועבר זמן האחריות. הגשתי לו תלונה ישירות והוא הגיב שאפתח מחלוקת והוא יחזיר את הכסף. באיזה לשוניות וקטגוריות אני מגיע לפתיחת מחלוקת?
תנסי.והאם יש לי אפשרות לעשות זאת על מוצר שפג זמן האחריות מצד עלי אקספרס?
לא מצאתי את למחלוקת פתוחה ולפתוח סכסוךכשאת נכנסת לפרטי המוצר יש לך אפשרות לפתוח סכסוך
זה נמצא בהזמנות שלי ואז בצד יש לך למחלוקת פתוחה>>ולפתוח סכסוך
צפה בקובץ המצורף 750589
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים