כללי ביטול שרשור באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יבאתי קובץ וורד לאינדיזיין ועכשיו יש מספר תיבות טקסט שאני רוצה לבטל את השירשור בין התיבות
לדוגמא עמודי מבוא אני רוצה לנתק מתוכן ענינים וכן מהתוכן עצמו של הספר.
ששינויים ותזוזות בחלקים מסוימים לא ישפיעו על חלקים אחרים.
תודה

• הוסף לסימניות
בCS3 יש סקריפט שעושה את זה אוטומטית.

בCS2 למיטב ידיעתי הפתרון הוא רק ע"י העתקה של הכל וניתוק של התיבות ע"י דבל קליק ביציאה ומחיקה של העודף וכו' וכו' קצת מסובך וטפשי, אבל זה מה שיש...

• הוסף לסימניות
בCS 2 כנ"ל על ידי סקריפט 'סטורי ספליט'

• הוסף לסימניות
אבל בCS2 הסקריפט הנ"ל לא מגיע עם התוכנה. בCS3 הוא מגיע עם התוכנה.

• הוסף לסימניות
עכשין יהיה לך.:)

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    KB 1.3 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
מר"ץ, אם אני מבין נכון, רק בכמה מקומות אתה רוצה לבטל את השרשור. ולכן הרעיון של ספליט סטורי אולי לא כדאי לך. הייתי מעתיק ומדביק שוב תיבות טקסט אלו שאתה רוצה אותם. ומוחק אח"כ את הטקסט מתוכן הטקסט. (וגם מוחק אחרי זה את התיבות טקסט המיותרים)

• הוסף לסימניות
ונתנו, בשביל זה יש סקריפט מיוחד בנדיבות 'פרוג'
(אני לא זוכרת מי העלה, כנראה באשכול הסקיריפטים)
הוא נותן את כל האפשרויות לנתק הכל, עד המסגרת הנבחרת, או מהמסגרת הנבחרת
בכל אופן הנה הוא
אני לא יודעת אם מתאים לCS2

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    KB 1.3 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
אבל האם זה מנתק 'רק' את המסגרת הנבחרת, שזה מה שרוצים כאן?

• הוסף לסימניות
אגב, הסקריפטים היו בדיסק של CS2 גם. רק הם לא היו מותקנים כברירת מחדל. הוא נמצא בתוך תיקיה"goodies" (או משהו כזה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;90387:
אבל האם זה מנתק 'רק' את המסגרת הנבחרת, שזה מה שרוצים כאן?

וודאי וודאי, על זה דובר
אם המסגרות בתחילת הטקטס או בסוף, זה ממש פשוט.
הסקריפט ינתק את המסגרת הנבחרת מלפני או מאחרי.
אם המסגרת באמצע, והוא רוצה ששאר הטקסט ישאר משורשר, הוא יצטרך לשרשר בחזרה את התיבה לפני ואת התיבה אחרי.

• הוסף לסימניות
ונתנו

הסקריפט שמגיע מובנה בCS 3 מתחיל בשם ספליט סטורי, 'דורס' את כל תיבות השרשור ללא שום דיאלוג.

הסקריפט שהעלתי בתחילה בשם סטורי ספליט נותן לך אפשרות לנתק לפני או אחרי סימון תיבה

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, שלמה, לי עזרת מאוד וזה בדיוק מה שהיתי צריכה.
תודה לך

• הוסף לסימניות
שמח לשמוע.
זה הסקריפט שאני עובד איתו גם בCS3.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אבל עכשיו מצאתי בCS3 סקריפט נוסף בשם BREAKFRAME שמנתק את המסגרת הנבחרת בלבד
שזה במקרים מסויימים יותר נוח מהסקריפט הנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה