בקשה ביטול תורים שכבר לא נצרכים

• הוסף לסימניות
לא פעם אנחנו מזמינים תורים לרופאים/בדיקות/בנק/דואר וכו' וכו', ולבסוף לא מגיעים מכל סיבה שהיא.
יש אחרים שממש משוועים לתורים הללו. זאת תהיה עזרה גדולה וחסד עצום אם נשקיע מעט זמן ומאמץ לבטל את התור שלנו כמה שיותר מוקדם כדי שמישהו אחר יהנה ממנו.
אז גם אם זה דורש להמתין בטלפון עם מנגינה צורמת ומשפטי עידוד מעצימים בנוסח "שיחתכם חשובה לנו" וכדומה, תדעו שהמאמץ הזה שווה. אתם תזכו לעשות חסד עם מישהו בלתי ידוע - חסד של אמת.

• הוסף לסימניות
לא פעם אנחנו מזמינים תורים לרופאים/בדיקות/בנק/דואר וכו' וכו', ולבסוף לא מגיעים מכל סיבה שהיא.
יש אחרים שממש משוועים לתורים הללו. זאת תהיה עזרה גדולה וחסד עצום אם נשקיע מעט זמן ומאמץ לבטל את התור שלנו כמה שיותר מוקדם כדי שמישהו אחר יהנה ממנו.
אז גם אם זה דורש להמתין בטלפון עם מנגינה צורמת ומשפטי עידוד מעצימים בנוסח "שיחתכם חשובה לנו" וכדומה, תדעו שהמאמץ הזה שווה. אתם תזכו לעשות חסד עם מישהו בלתי ידוע - חסד של אמת.
בנוסף לכל הנ"ל אני רוצה להוסיף תובנה לקרב את זה קצת ללב
קרה לכם פעם שהזמנתם תור ואמרו לכם שהתור הקרוב ביותר הוא רק בעוד חודש, ואחרי שבוע פתאום מתקשרים מהקופה ומודיעים שהתפנה תור למחר ?
ברגע שאתם מבטלים תור במרפאה, זה יגרום שמישהו אחר יוקדם לו התור, במקום שהוא יחכה לו זמן רב.

• הוסף לסימניות
רעיון טוב
אבל אני כרגע מתקשר בענין הזה למאוחדת ומחכה כבר 45 דקות ו51 שניות, ולא עונים לי.
אולי לא נתקשר ואז נעשה חסד עם המוקדניות שכורעות תחת הנטל הכבד!

• הוסף לסימניות
אולי לא נתקשר ואז נעשה חסד עם המוקדניות שכורעות תחת הנטל הכבד!
הם ממש לא כורעות, אתה זה שכורע....
הם עונות לשיחה אחר שיחה ולא משנה אם יש אלף ממתינים בקו....
עצה טובה עדיף להתקשר לקופה עצמה ולהודיע למזכירה על ביטול התור, זה גם יותר מהר וגם עוזר לאנשים השחופים באמת שמתקשרים לקופה ומבקשים דחוף להיכנס בין התורים

• הוסף לסימניות
הם ממש לא כורעות, אתה זה שכורע....
הם עונות לשיחה אחר שיחה ולא משנה אם יש אלף ממתינים בקו....
עצה טובה עדיף להתקשר לקופה עצמה ולהודיע למזכירה על ביטול התור, זה גם יותר מהר וגם עוזר לאנשים השחופים באמת שמתקשרים לקופה ומבקשים דחוף להיכנס בין התורים
הבעיה ביא שהיום אין מספר טלפון של הסניף
הכל עובר דרך הארצי (כך נראה לי)

• הוסף לסימניות
אני בד"כ דואגת לבטל, כי אני יודעת מה זה כשאנשים מחכים לתור,
ואז מישהו מבטל ומתפנה להם.
שבוע שעבר הזמנתי תור לבדיקת קורונה, ובסוף לא הייתי צריכה,
אבל לא ידעתי עד הרגע האחרון, (מי שהיו לידו יצא שלילי ולא מאומת), לכן לא ביטלתי,
אחכ הלכתי לקופח לתור אחר, וראיתי בבדיקות הקורונה שאין ממתינים, וממש הרגשתי רע שחבל על התור,
ואנשים יכלו לקבל אותו ולבוא בכיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה