התייעצות ביטול תקליטן לבר מצווה

• הוסף לסימניות
הי אודה לעזרתכם
יש לנו עוד חודשיים וחצי בר מצווה בעז"ה
סגרתי על תקליטן לפני חודש וחצי
השבוע בעלי היה בברמצווה שממש אהב את התקליטן, ועכשיו אני רוצה לבטל
אז הוא אומר לי שיקח את ה500 שח שהפקדתי לו + ולהוסיף לו עוד 600 ש"ח (על כך שמישהוא רצה גם את התאריך שלי וזה היה תפוס בגללי)
השאלה אם אני אמורה לשלם את כל הסכום הנל 1100 על ביטול?
לא היה חוזה, ולא דיברנו לפני על ביטול

• הוסף לסימניות
אשמח לישמוע את הצד של הנותן שרות אם ככה גובים?

• הוסף לסימניות
קרה לנו שביטלנו קלידן שהזמנו לאירוע כי האירוע נדחה לתאריך אחר.
לקח 200 ש"ח דמי ביטול.

אולי זה שונה כשאתם לא מבטלים את האירוע אלא רק מחליפים אותו?
ואם ייכנס לו אירוע אחר בתאריך הזה, הוא יחזיר לכם את הכסף?
חבל שלא היה סיכום מראש מה קורה אם מבטלים, אבל נראה לי קצת גבוהה לשלם 1,100 ש"ח על שום עבודה...

• הוסף לסימניות
זהו שהסכום נירא לי ממש גבוה, ושלא סיכמנו כלום לפני

• הוסף לסימניות
השאלה כמה זמן בד"כ לפני הבר מצווה מקובל לסגור עם תקליטן
כי יכול להיות שזה כבר מדי קרוב ברמה שהוא לא יכול להשיג אירוע אחר

• הוסף לסימניות
כמה הוא לוקח לאירוע?
חודשיים וחצי זה זמן די ארוך לביטול... נשמע קצת מוזר...
אולי תעזרו לו למצוא אירוע אחר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה