כללי ביטול enter בוורד

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט מוקלד בוורד עם המון enter מיותרים
הבנתי שאפשר לבטל את הכל ביחד
אין לי ידיעות בוורד....
משו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
החלפה>עוד>מיוחד>סימון פסקה החלף ב: <להשאיר ריק>
אבל זה יבטל את כל האנטרים. עדיף לעשות החלפה>עוד>מיוחד>סימון פסקה סימון פסקה. זה אמור להיראות כך

• הוסף לסימניות
בחיפוש שמתי מה שרשמת לי
מה לשים בהחלף?

• הוסף לסימניות
כלום!

עוד משהו: החלף הכל כמה פעמים!

• הוסף לסימניות
זה כותב שמצא 223 והחליף לי
שהבאתי את החומר לאינדזיין שוב הכל מלא enter
איפה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;1096536:
זה כותב שמצא 223 והחליף לי
שהבאתי את החומר לאינדזיין שוב הכל מלא enter
איפה הבעיה?

תנסה כמה פעמים עד שיחליף 0פעמים

• הוסף לסימניות
זה הגיע לאפס
אבל באינדזיין זה מגיע מחולק.

• הוסף לסימניות
שמרתי והבאתי
אולי ההגדרות של היבוא לא נכונות
מה צריך להגדיר?

• הוסף לסימניות
תעלה נא קובץ דוגמה, ונחכים.
תציד קודם תווים מוסתרים בוורד ובאינדזיין , לוודא שאכן זה אנטרים.

• הוסף לסימניות
איפה אני מציגה תווים מוסתרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה