דרוש מידע ביטלתי כרטיס אשראי עקב גניבה, מה עכשיו?

• הוסף לסימניות
איך בודקים שכל העסקאות של הכרטיס הישן עברו לחדש?
של מי האחריות?
האם דמי הניהול וכל שאר הדברים ממשיכים אוטומטית?
אם ארצה הטבות לרגל הכרטיס החדש יש דבר כזה?
מול מי אני מבררת ומה לומר לו?

ושאלה: אמור לעבור לי האשראי על הקסקס עם המסגרת של הבנק...
מה אפשר לעשות ומה צריך, האם זה יהיה בסדר או שצריך ממש לראות שזה הכי טוב ומדויק על השקל?

• הוסף לסימניות
איך בודקים שכל העסקאות של הכרטיס הישן עברו לחדש?
של מי האחריות?
האם דמי הניהול וכל שאר הדברים ממשיכים אוטומטית?
אם ארצה הטבות לרגל הכרטיס החדש יש דבר כזה?
מול מי אני מבררת ומה לומר לו?

ושאלה: אמור לעבור לי האשראי על הקסקס עם המסגרת של הבנק...
מה אפשר לעשות ומה צריך, האם זה יהיה בסדר או שצריך ממש לראות שזה הכי טוב ומדויק על השקל?
סתם ככה עובר.
הרחריות תמיד של הלקוח אבל החברות ב99% מהמקרים מעבירים חלק.
הבעיה בעיקר בהו"ק לחיוב שבגלל שהתוקף משתנה לא מצליחות לחייב.
בעיקרון נשאר הכול.
תמיד אשר לברר ולבדוק הטבות והאם הכרטיס עדיין משתלם.
בעיקרון זה תלוי הלטה של םקיד עם להעביר שיש חריגה קלה.
אבל בכל מקרה יהיה פגיעה בדרוג אשראי או בגלל חריגת מסגרת או בגלל חזרת הו"ק עדיף את אחד אבל שתיהם לא משהו.
מה אפשר לעשות להבין איך הגעתם למצב הזה ואיך מונעים הגעה למצב הזה בעוד פעמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה