קריפטו ביטס אוף גולד

• הוסף לסימניות
אשמח לחות דעת לגבי הפקדה בבית אוף גולד אני רוצה ראש שקט והפקדה נמוכה
האם זה המקום מבחינת עמלות ודמי ניהול

אני מדבר ללא אופציה של קניית ארנק פרטי

תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לחות דעת לגבי הפקדה בבית אוף גולד אני רוצה ראש שקט והפקדה נמוכה
האם זה המקום מבחינת עמלות ודמי ניהול

אני מדבר ללא אופציה של קניית ארנק פרטי

תודה
אם יש צורך בקניה ישירה של המטבע אז ביטס אוף גולד, אלטשולר הוריזון או ביטוסי הם אחלה.

אם אין צורך בקניה ישירה של המטבע אז אפשר להסתפק בקרנות שעוקבות אחר המטבע (יש כיום כבר קרן מחקה ביטקוין, אתריום, ריפל ועוד).

• הוסף לסימניות
תוספת למה שכתב דניאל שים לב - בקנייה דרך ביטס אוף גולד משיכת הרווחים היא פרוצדורה לעומת קרנות ביטקויון וכדו' שהם כמו שאר קרנות/מניות
כמן כן עמלות ביטס בקניייה ומכירה גבוהות פי כמה לעומת קניית קרנות סל

• הוסף לסימניות
בהחלט, מצד שני יש רק עמלת קניה ולא דמי ניהול שנתיים כמו בקרנות. לטווח ארוך זה יוצא יותר זול
העמלה היא "1.95% - 1.20%", כלומר אחרי 10-16 שנים זה משתלם יותר מקרן סל IBIT עם 0.25% דמי ניהול

• הוסף לסימניות
תוספת למה שכתב דניאל שים לב - בקנייה דרך ביטס אוף גולד משיכת הרווחים היא פרוצדורה לעומת קרנות ביטקויון וכדו' שהם כמו שאר קרנות/מניות
למה פרוצדורה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה