עזרה בייביסטר, למה הסמינרים לא מתואמים?!

• הוסף לסימניות
חייבת לשאול ולברר, אני מתוסכלת כבר בפעם ה4 שאני מעיזה לחפש בייביסטר, והיא אינה!!
אז הפעם הסמינרים יצאו למחנה, וחצי מב"ב לא כאן, החצי השני בבחינות
תגידו מה עושים!?
תנו טיפים לשמור על בייביסטר קבועה!
אחרת צריך להיות מרותקים לבית...
מחפשת עיצה, טיפים ואולי קיים מאגר כזה שאני לא יודעת עליו?

נושעתי מפרוג כבר כמה פעמים, אולי גם הפעם:(

• הוסף לסימניות
אני התייאשתי מבייביסיטר מכיתה ט' ומעלה.
לוקחת נערות מכיתה ח'.

• הוסף לסימניות
לחלופין,
לחפש מישהי שכבר סיימה לימודים ופנוייה לפחות לתקופה הזו שבחורות סמינר "עסוקות"

• הוסף לסימניות
כנציגת הסמינרים (יש דבר כזה?) אני רוצה להסביר לך שהשנה יש בעיה,השנה נגמרה רק בשבוע שעבר מבחינת הלועזי, ואוטוטוט מתחילים שלושת השבועות לכן כ---ל הסמינרים יוצאים השבוע למחנות הקיץ, תצליחי!

• הוסף לסימניות
חייבת לשאול ולברר, אני מתוסכלת כבר בפעם ה4 שאני מעיזה לחפש בייביסטר, והיא אינה!!
אז הפעם הסמינרים יצאו למחנה, וחצי מב"ב לא כאן, החצי השני בבחינות
תגידו מה עושים!?
תנו טיפים לשמור על בייביסטר קבועה!
אחרת צריך להיות מרותקים לבית...
מחפשת עיצה, טיפים ואולי קיים מאגר כזה שאני לא יודעת עליו?

נושעתי מפרוג כבר כמה פעמים, אולי גם הפעם:(

צחקתי מקרב לב כאות הזדהות עמוקה עם כל מילה שנכתבה , כולל כל מילות התסכול שצינזרת... :)
מכירה מקרוב, לצערי---- אין הרבה מה לעשות.
כשלא הגעתי לשבע ברכות של אחותי כי לא מצאתי בייביסיטר, אף אחד לא האמין לי...

אולי תהיו שכנות מתואמות ותשאירו מכשיר בייביסיטר אחת אצל השנייה?

• הוסף לסימניות
אני פעם שאלתי חברה שרצתה לצאת איתי יחד לתכנית, אי אני אמורה לצאת אם גם הגדולות שלה הולכות לתכנית וממלאות את האולם יחד עם חברותיהן?
זה לא עזר כמובן, והיא נאלצה ללכת בלעדיי.
לפחות אחכ שלחתי לה את הטור שכתבתי עליה ועל בנותיה והתפרסם בעיתון עם טשטוש קל של הפרטים.
(היא לא התרגשה יותר מדי:))

• הוסף לסימניות
לחלופין,
לחפש מישהי שכבר סיימה לימודים ופנוייה לפחות לתקופה הזו שבחורות סמינר "עסוקות"
הם לא "בסטייל" של בייביסיטר רק אם אפקיע מחיר הן אולי אולי תבאנה
וחוצמיזה שיש כאלו שכבר בשלב הפגישות;) לא נעים לבקש מפגושה לעשות בייביסיטר
כך זה כשרחוקים מאמא ומהמשופחה בירושלים, תלויים בגיסות שגם הן ב"מחנה"
אחרי הכל שיהנו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה