דרוש מידע בייביסיטר לתינוקת בת שנה עם הפסקה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לצאת בשבוע הבא לחתונה ערב אחד, וצריכה למצוא סידור לתינוקת שלי.
עד עכשיו לא כל כך השתמשתי בשירותי בייסיטיריות, אבל בעלי התחיל ללמוד גם בערבים, אז גם אני אצטרף לקהילת מעסיקות השמרטפיות...
הבעיה היא כזו - אני אצטרך לצאת מהבית ב18:00 בערך, בזמן שבעלי עוד בכולל. הוא חוזר ב19:30 ונמצא בבית עד 21:00, ושוב יוצא מ21:00 עד 23:00.
זה הגיוני לסכם עם בייביסיטר שתבוא משש עד שבע וחצי, ותלך, ואז תחזור שוב ותשמור עליה בין 21:00 ל23:00?
או שיש לכם רעיון יצירתי אחר?
ושוב, כיוון שאני בורה בתחום, אשמח לשמוע כמה מקובל לשלם היום לבייביסיטר לשמירה על תינוקת אחת בת שנה?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לצאת בשבוע הבא לחתונה ערב אחד, וצריכה למצוא סידור לתינוקת שלי.
עד עכשיו לא כל כך השתמשתי בשירותי בייסיטיריות, אבל בעלי התחיל ללמוד גם בערבים, אז גם אני אצטרף לקהילת מעסיקות השמרטפיות...
הבעיה היא כזו - אני אצטרך לצאת מהבית ב18:00 בערך, בזמן שבעלי עוד בכולל. הוא חוזר ב19:30 ונמצא בבית עד 21:00, ושוב יוצא מ21:00 עד 23:00.
זה הגיוני לסכם עם בייביסיטר שתבוא משש עד שבע וחצי, ותלך, ואז תחזור שוב ותשמור עליה בין 21:00 ל23:00?
או שיש לכם רעיון יצירתי אחר?
ושוב, כיוון שאני בורה בתחום, אשמח לשמוע כמה מקובל לשלם היום לבייביסיטר לשמירה על תינוקת אחת בת שנה?
באיזה עיר?
אני יודעת שב"ב משלמים 10-15 לשעה שהילדים ישנים ו15-20 לשעה שהילדים ערים.

• הוסף לסימניות
הכי הגיוני למה לא?
ולגבי מחיר זה מאוד משתנה
אני לדוגמא גרה בצפון ואני לוקחת 20 ש''ח לשעה לא משנה אם זה יום או לילה ולא משנה כמות הילדים..

• הוסף לסימניות
בזמנו כשאני עוד עשיתי ביבסיטרים היו פשוט החלפות בין השמרטפיות, אחת מתחילה, ואחת אחרת מסיימת
אבל אם היא גרה בקרבת מקום אני לא חושבת שתהיה בעיה שתגיע פעמים.
ולגבי התשלום זה תלוי בכמה פרמטרים-
גיל הביביסיטר, שעות, והאם התינוקת ישנה או לא (ברעיון כשהיא מגיעה ,מה יהיה אח"כ ה' יעזור)

• הוסף לסימניות
לדעתי אין בעיה,
אם לא נעים לך, תזמיני 2 בייביסטיריות.
באזור המרכז לוקחים ביו 15-25, (בד"כ הבייביסיטר אומרת מחיר...)
לא משנה אם הילדים ישנים / ערים.
תלוי באיזה גיל
ותלוי מה הבייביסיטר עושה.
אני לדוגמה לוקחת על זמן של השכבה של ילד בן 5 יותר ממה שאני לוקחת על תינוק אחד,
ועל 2 תינוקות ערים יותר מכמה ילדים ותינוק אחד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם את לוקחת שכנה או מישהי שגרה ממש קרוב
אז הגיוני לבקש ממנה ללכת ולחזור
אבל אם זו מישהי שבאה ממרחק לא ככ נחמד....
המחיר שמשלמים היום ברור המקומות הוא 15 שח לשעה

• הוסף לסימניות
אצלנו בחורה בת 19 לוקחת לי 20 ובת 15 לוקחת לי 15 (הן אחיות) ערים/ישנים לא משנה, בירושלים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון,
אבל סתם שאלה מי משאירה עם ילדה בת 12 תינוקת?
את האמת ששמתי לב שאמהות צעירות הרבה פעמים לא שמות לב להבדל, בגלל שהילדה שלהן קטנה כל מי שיותר גדולה נראית להן ענקית.
אני בגיל 11.5 יצאתי עם 4 ילדים (6,5,4,2) לגינה שהייתה מעבר לכביש+ שלוש שעות איתם בבית.
כיום אני בכלל בכלל לא במינה איך האמהות הסכימו לזה, לא שלי, ולא שלהם.
ואיך שילמו לי אז?
בממתקים...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה