דרוש מידע בייביסיטר-מדד 2023

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כנראה שזה חוק מרפי שייחודי לך.
בכל מקרה אם את מביאה מחשב את יכולה באותו זמן גם לערוך את הסרט/ קליפ או מה שזה לא יהיה (יש כזה דבר אוזניות בעולם הזה, ואם שמת אחת את עדיין יכולה לשמוע את הילד אם הוא מתעורר)
ובייביסיטר הוא אכן חסד, ומי שרוצה לעשות חסד אמיתי תקח מחיר שמשפחה אברכית יכולה לעמוד בו
אין לי אינטרנט שם:cautious:

• הוסף לסימניות
נראה לי שמה שהשתנה בשנים האחרונות זה שבנות, גם צעירות, יותר יוצאות לעבוד
ויש לזה כמה סיבות, למשל שההורים רוצים שהבנות יממנו לעצמן דברים, שפעם זה פחות היה מקובל ונצרך
פעם בייביסיטר זה היה בערך הדרך היחידה של בנות להרוויח כסף
היום הן משוות את זה לעבודות אחרות, אז זה פשוט לא משתלם לבוא בשביל 10 ש"ח לשעה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מבינה את הבנות שקשה להן
מספיק פעם אחת שילד מתעורר רטוב וצריך לטפל בו :(
בשביל להוציא את החשק לפעמים הבאות

וכן, גם אני נמצאת היום במקום שצריכה בייביסיטר ולא תמיד מוצאת (וזה עוד לפני שמדברים על המחיר)

וגם אני חושבת ש 30 ש"ח זה לא מעט בכלל... בוודאי לבנות 14-15

• הוסף לסימניות
נראה לי שמה שהשתנה בשנים האחרונות זה שבנות, גם צעירות, יותר יוצאות לעבוד
ויש לזה כמה סיבות, למשל שההורים רוצים שהבנות יממנו לעצמן דברים, שפעם זה פחות היה מקובל ונצרך
פעם בייביסיטר זה היה בערך הדרך היחידה של בנות להרוויח כסף
היום הן משוות את זה לעבודות אחרות, אז זה פשוט לא משתלם לבוא בשביל 10 ש"ח לשעה
פחחחחח...
אני מכירה בנות בגיל הזה שעובדות עבודה פיזית מטורפת בשביל פחות משכר מינימום לפי מה ש @HennyS כותבת

• הוסף לסימניות
איפה איבדנו את זה ?
בייבי סיטר זה חסד ! נקודה
כשתחנך את הבנות שלך תחנך אותן לחסד.
אבל כשאתים רוצים לצאת בערב אתה לא במקום שמחנך את בנות השכונה אלא במקום שמבקש, ומה לעשות שזו המציאות. תבחר אם לשלם או לוותר, אין מה לכעוס על מי שלא חושב כמוך ולא ברור לו שהוא חייב לגמול איתך חסד עכשיו.

• הוסף לסימניות
בואו ננסה לנסח מחירון.
ברור לכולנו שהמחיר משתנה לפי הגיל, לא?
מה דעתכם על:
10-12: 10 שח לשעה
12-15: 15-20 שח שעתי
16-17: 25 שח
17-19: 30 שח
20+: 45 שח

• עצוב
Reactions: DW
  • הוסף לסימניות
שכר המינימום הוא 30.61 ₪ לשעה (כל זכות)
1688988375663.png

• הוסף לסימניות
אם אבחר להתנדב בארגון חסד שמשדך בייביסיטריות אקח 15 לשעה
לאישה אולי אחרי לידה שצריכה עזרה אקח מחיר מינימום ויש בנות שמתנדבות בחינם

• הוסף לסימניות
אני עושה ביביסיטר ב15 שח לשעה!!
אני עושה נטו בשביל החסד, אבל אני מוכנה רק אם הילדים ישנים...
יש כמה משפחות קבועות שאני אוהבת לעשות אצלם כי שם אני יכולה לעשות בשקט שיעורי בית, וללמוד...
(כבר עברתי את גיל התיכון, ולא השנה...)

• הוסף לסימניות
כשתחנך את הבנות שלך תחנך אותן לחסד.
אבל כשאתים רוצים לצאת בערב אתה לא במקום שמחנך את בנות השכונה אלא במקום שמבקש, ומה לעשות שזו המציאות. תבחר אם לשלם או לוותר, אין מה לכעוס על מי שלא חושב כמוך ולא ברור לו שהוא חייב לגמול איתך חסד עכשיו.
ח"ו אין מקום לכעס יש רק צער על ערכים יקרים שנשחקים

בס"ד לנו עולה בייבסיטר לשעה בין 15 ל20 ₪
אני משתדלים לצאת מהבית שהילדים ישנים
באם מתעוררים יש הנחיות על בקבוקים מוצצים וכדו'
אבל להשאיר ילדים ערים שהבייבסיטר תשכיב אותם זה לא עשינו ומקווים מאוד בעז"ה בל"נ
גם לא לעשות זאת אז נכון שזה חסד והיא גם מרוויחה אבל לא אוהבים לנצל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה