בייבי ג'וגר החדש- מי התנסתה?

• הוסף לסימניות
מישהי ניסתה את העגלה החדשה של בייבי ג'וגר ותוכל להמליץ מה עדיף?
הדגם הישן או החדש?

• הוסף לסימניות
ה-gt מעולה, שילוב מוצלח בין הסיטי מיני דגם שנת 2012 לבין העילית.

• הוסף לסימניות
על איזה דגם חדש את מדברת יש כמה:
4 גלגלים, gt ורסא
האחרונים עוד לא הגיעו לארץ אבל נשמעים מעולה.
ה4 חודשים הגיעה לא מזמן והיא מעולה ומצוינת יש לי אותה.
(לפני זה היתה לי הרגילה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;763512:
על איזה דגם חדש את מדברת יש כמה:
4 גלגלים, gt ורסא
האחרונים עוד לא הגיעו לארץ אבל נשמעים מעולה.
ה4 חודשים הגיעה לא מזמן והיא מעולה ומצוינת יש לי אותה.
(לפני זה היתה לי הרגילה)

דגם סיטי מיני 4 גלגלים, זו כוונתי.
היא נראית יותר יציבה

• הוסף לסימניות
בהחלט יותר יציבה ויותר נוחה טיפה יותר כבדה ולדעתי גם יותר יפה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;763578:
בהחלט יותר יציבה ויותר נוחה טיפה יותר כבדה ולדעתי גם יותר יפה..

תודה על התגובה
יש לה אותו קיפול כמו הדגם הישן?

יש לך מושג עד כמה קילו היא סוחבת?
אני צריכה אותה לילד גדול יחסית עם בעיה ברגל

• הוסף לסימניות
הכל אותו דבר כמו הישן יש שם לדעתי טיפהלה יותר שכיבה ויותר ישיבה. מבחינת משקל את יכולה לשאול באתר של ביבי ג'וגר יש שם פורום אין לי מושג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה