דרוש מידע בייבי לנד היום בגני התערוכה, משהו יודע פרטים??

• הוסף לסימניות
היה סרטון כזה ברשת מהתערוכה הקודמת וראו שם נשים חרדיות
הבנתי שזה דוכנים כזה שפשוט עוברים בינהם ושומעים על תחליפי מזון עגלות הנקה וכזה סגנון

• הוסף לסימניות
מה זה מתאים לאשה חרדית?
זה תערוכה בתל אביב שמיועדת לכלל המגזרים ויהיו שם אנשים מכל הסוגים. לא רשום שחובה לבא בלבוש צנוע...
מה שכן מבחינת התכנים נושא התערוכה ילדים ותינוקות כך שלכאורה לא יהיו דברים בעיתיים.
אני לא חושבת שיש בעיה להיות במקום כזה. אבל ודאי שיש נשים שיחשבו אחרת ממני. וגם הם וגם אני נשים חרדיות...

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי בסגנון. ובודאי שזה פחות יתאים לסיור זוגי לחרדים.
עניין התינוקות הוא אמנם יחסית נקי, אך עניין האימהות, ההנקה וכו', יותר בעייתי.

• הוסף לסימניות
מה זה מתאים לאשה חרדית?
זה תערוכה בתל אביב שמיועדת לכלל המגזרים ויהיו שם אנשים מכל הסוגים. לא רשום שחובה לבא בלבוש צנוע...
מה שכן מבחינת התכנים נושא התערוכה ילדים ותינוקות כך שלכאורה לא יהיו דברים בעיתיים.
אני לא חושבת שיש בעיה להיות במקום כזה. אבל ודאי שיש נשים שיחשבו אחרת ממני. וגם הם וגם אני נשים חרדיות...
אני מבינה
אני שואלת מבחינת להביא לשם ילדה בת 10 שתעזור לי עם הילד הקטן בגמבורי וכו
זה מתאים?
או שיהיה ממש פריצות?
זה השאלה

• הוסף לסימניות
אני מבינה
אני שואלת מבחינת להביא לשם ילדה בת 10 שתעזור לי עם הילד הקטן בגמבורי וכו
זה מתאים?
או שיהיה ממש פריצות?
זה השאלה
לקניון את הולכת איתה? די דומה.. מוזיקה, נשים שמתלבשות לא בצניעות ולפעמים גם התנהגות שבמרחב הציבורי הנקי שלנו לא תראי. אבל לא נראה לי מתאים לפרט כאן. יש חרדים שמתאים להם ויש שפחות.
אני כילדה הלכתי עם אמא שלי למקומות כאלה. לא נרשמה טראומה..
מבחינת פרסומים לא נראה לי שפרסמו בעתונות חרדית אבל כן קבלתי דיוור מהדס שהם יהיו שם. אז זה מן הסתם פרסום שהרבה חרדיות קבלו.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהיה פרסום ב"בתוך המשפחה"
וגם הדס פרסמו במקום חרדי

יש אוכלוסיה חרדית גדולה שמגיעה לשם
הייתי כמה פעמים
ונהנתי

• הוסף לסימניות
הייתי אתמול,
חמוד מאוד מאוד, נהנתי!
לא מאוד בעייתי, זה די תלוי בסגנון שלך. היה יחסית ברווח ולא מאוד עמוס, ככה שהיינו מאוד מרוכזות בתצוגות.
ואהה, היו גם הרבה חרדיות כמונו :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה