בייבי סנס

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקניה יד שניה, כמובן במצב מצוין.איזור אשדוד.
לפנות באישי

• הוסף לסימניות
ולפני שאת קונה, תחשבי פעמיים. האם קיבלת המלצה רפואית ברורה להשתמש בו? הרופאים הכי מומחים הם נגד השימוש בזה במקרה של תינוק בריא, ובמקרי מחלה יש צורך במוניטור מקצועי מיד שרה ולא בייבי סנס

• הוסף לסימניות
אני גם חשבתי לקנות,אבל מה תעשי בשבת?

• הוסף לסימניות
למה צריך יעוץ רפואי?
בשבת אין אפשרות להשתמש בזה, אבל אנחנו עושים את ההשתדלות כשאפשר

• הוסף לסימניות
ולפני שאת קונה, תחשבי פעמיים. האם קיבלת המלצה רפואית ברורה להשתמש בו? הרופאים הכי מומחים הם נגד השימוש בזה במקרה של תינוק בריא, ובמקרי מחלה יש צורך במוניטור מקצועי מיד שרה ולא בייבי סנס
בנימין חינקיס מאוד ממליץ על זה ותוהה, אם זה דבר לא מזיק אלא ההיפך למה הרופאים מתנגדים?

• הוסף לסימניות
א. מי זה בנימים חינקיס?
ב. רופאים טוענים שזה לא מזיק אבל גם לא מועיל. תבינו, יש בורות גדולה מאד במה שקשור לנושא "מות בעריסה" מוות בעריסה נכון להיום הוא תעלומה רפואית ממש, כל מה שיודעים הוא שאם ינקטו אמצעי זהירות אלו או אחרים אז הסיכוי לזה באחוזים יורד. אבל אין יודעים סיבה ואין יודעים טיפול. בטעות חושבים שתינוקות נפטרו כי לא היו שם בזמן והם נפטרו להם בשקט. טעות רוב מוחלט של מקרי המות בעריסה שנתגלו בזמן אמת (לפעמים זה בשעות היום, או ע"י בייבי סנס או סתם ב"מקרה") וכמעט תמיד ההחיאה כושלת. הסיכוי להנצל במקרה זה שוה לאחוז סיכוי שהיה לילדה להנצל מתחת גלגלי המשאית . ב"ה היא ניצלה אבל הצמרמורת שחשתם הראתה שזה נס גלוי. האם בדל של סיכוי שוה את ההשתדלות הזו שגורמת פעמים רבות למתח מיותר בגלל אזעקות שוא? תשאלו רב.
אישית אצל תינוק פג- שהחששות גדולים יותר- הרב אמר לא,(כמובן על סמך קביעה של רופא שזה מיותר) אבל כמובן כל אחד זה משהו אחר.

• הוסף לסימניות
כל הרופאים בפגיות ממש נגד זה, למרות שבד"כ לפגים יש אירועי נשימה. במידת האפשר הם גם ממליצים לא לשים בבית מוניטור.

• הוסף לסימניות
הרופאים לא מתנגדים לעצם השימוש במכשיר, הבעיה במכשיר שהוא עובד על גלי קול ולפעמים הוא קולט את הקול של הרוח/ האוויר ואז הוא מצפצף. ומלחיץ לשווא את ההורים.
והיו מקרים רבים שהורים הגיעו לבית החולים לחוצים מאוד לשווא, ע"כ הרופאים היום מתנגדים נחרצות למכשיר.

• הוסף לסימניות
בנימין חינקיס מ"המודיע" שמאד מאד ממליץ כתב על סוג של מכשיר כזה שרוטט בעוצמה כאשר הוא מזהה דום נשימה (ישנה השערה שתינוק בשינה עמוקה מאד "שוכח" לנשום לפעמים). מהרטט המוגבר - התינוק מתעורר וחוזר לנשום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קול-התור;1298723:
בנימין חינקיס מ"המודיע" שמאד מאד ממליץ כתב על סוג של מכשיר כזה שרוטט בעוצמה כאשר הוא מזהה דום נשימה (ישנה השערה שתינוק בשינה עמוקה מאד "שוכח" לנשום לפעמים). מהרטט המוגבר - התינוק מתעורר וחוזר לנשום.

זה לא הבייבי סנס זה מכשיר אחר קטן, כמו קופסת גפרורים שמצמידים אותו לבגד או לטיטול של התינוק וזה נמצא עליו כל הזמן, לא רק בבית בעריסה

• הוסף לסימניות
חי-שן

• הוסף לסימניות
לי יש ביבי סנס מתחת למזרן מגמ"ח.
אני משכיבה על הבטן וככה אני יותר רגועה בלילה, (כמובן אחרי פרק תהילים שה' ישמור)
המעצבן בו שאת מרימה את התינוק והולכת למטבח את מתיישבת ואז הוא מצפצף ואת צריכה לרוץ לכבות.
מי שלא משכיבה על הבטן מה הלחץ לקנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוזרת בפרוג;1298829:
לי יש ביבי סנס מתחת למזרן מגמ"ח.
אני משכיבה על הבטן וככה אני יותר רגועה בלילה, (כמובן אחרי פרק תהילים שה' ישמור)
המעצבן בו שאת מרימה את התינוק והולכת למטבח את מתיישבת ואז הוא מצפצף ואת צריכה לרוץ לכבות.

זה עניין של הרגל, לנו זה היה קורה בהתחלה הייתי מוציאה את התינוק בלילה לאכול ופתאום זה התחיל לצפצף ובעלי מזנק מהמיטה מבוהל כולו....

מה שחשוב זה לזכור לפני שבת לכבות את זה שלא להתקע עם התינוק בעריסה כל השבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה