- הוסף לסימניות
כן, ראיתי. אין מילים!הגבתי לך שם
בגלל שהמקפידים שהבייגלה יהיה דק ולא כמו רצועה של חלה אז יש פחות "לחמנייתיות" ביחס למעטפת הפריכה וממילא המרקם בביס הוא שונה.
כאן רק שיתפתי בתמונה, ושם שאלתי.
כן, ראיתי. אין מילים!הגבתי לך שם
בגלל שהמקפידים שהבייגלה יהיה דק ולא כמו רצועה של חלה אז יש פחות "לחמנייתיות" ביחס למעטפת הפריכה וממילא המרקם בביס הוא שונה.
החלה נראית מצויןכן, ראיתי. אין מילים!
כאן רק שיתפתי בתמונה, ושם שאלתי.
היי!! היית היום אצלי בבית??
חנות חד פעמיאולי תספרו לי מאיפה השקיות נייר החמודות?
היום ביקשתי שיקנו לנו אחד של נחמה@hbecker , הבאתי היום בייגל אחד איתי לעבודה.
החברת שלי טעמו ממנו והתגובה היתה:
הי, זה כמו של נחמה!
המתכון החליף עוד כמה ידים...
וואווואי אפשר להעלות שם תמונה, אז מעלה כאן
בצק חלות רגיל.וואווו
אפשר את המתכון של החלות המושלמות הללו?
אגב, הן אווריריות או סגנון בייגל סלש לחמניות שומשום בפנים?
אפשר מתכון זריז?בצק חלות רגיל.
הבדלים קטנים.אפשר מתכון זריז?
אצלי זה כף מלח | קילו קמח | 3/4 כוס חפ סוכר | 2.5 שמרים | 2.5 מים חמימים | 1/3 שמן
ילך?
בדיוק זה החכמה - שהני יודעת להכין בייגלה כ"כ טעימים כמו נחמה (ואפילו יותר)היום ביקשתי שיקנו לנו אחד של נחמה
טוב, נראה כמו.
הטעם והמרקם כמו שאמרתי, בכל זאת קצת שונים
אבל האמת- של נחמה מאוד טעים- כך אמרו כאן.
אז לא 'כפת לי שיהיה כמו של נחמה למי שמרגישה שזה כמו של נחמה. אבל אלו של העני
לא טעמתי.
גם בן השנה שלי הצליח 'לכרסם'.די ! אתן מגרות אותי !!!
איך מתחשק לי לפנק את הילדים!!!!!!!
אולי בזכותכן!
(זה סגנון ביגל - יהיה קשה לילד בן 4 לאכול את זה?)
טובלת כל רצועה במים רותחים?הבדלים קטנים.
2 כפות שמרים
1/2כוס סוכר (ח"פ)
1/2 כוס שמן
מים לפי הצורך עד לבצק נח ומגובש יפה.
לשה רק בידיים, אבל כמה דקות טובות.
לאחר התפיחה מגלגלת כל פיסת בצק כמו רולדה צרה (כלומר אלו הרצועות לקליעת החלה) ואז טובלת במים ואז מגלגלת בשומשום לציפוי מוחלט, קולעת ומניחה לתפיחה כחצי שעה ואופה.
לא, קערה עם מי ברז.טובלת כל רצועה במים רותחים?
גמני...הני את אשמה בזה!
אפיתי היום עוד כאלה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //