Patisserie Design
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא שכחתי אתכם , מסיימת כמה דברים ורושמת לכן מתכון...אם תרצו ...ישלח מתכון בהמשך
תודה על ההמתנה , כשהילדים ישנים רק אז עובדים ...הייתי צריכה לעטוף את העוגה המצ"ב .לא שכחתי אתכם , מסיימת כמה דברים ורושמת לכן מתכון...
יואו מתכון מגרהתודה על ההמתנה , כשהילדים ישנים רק אז עובדים ...הייתי צריכה לעטוף את העוגה המצ"ב .
להלן המתכון...גם אם רשמתי מה שמניסיוני כוסות , למי שיש משקל , זה תמיד בעדיפות :
קילו קמח
120 ג' שמן ( רבע כוס של שתיה חמה )
600 מ"ל מים( 2 וחצי כוסות שתיה חמה)
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות גדושות של סוכר
כף מלח
לציפוי: מגש עם 3 כוסות שומשום
4 כפות סוכר
כף מלח גס
ותבנית עם מים ו-2 כפות סילאן
אופן הכנה:
שמים בקערה את הקמח, סוכר , שמרים, ומעל שופכים את המים.
משרים בצורה כזו את השמרים רבע שעה.
אחרי רבע שעה , מתחילים ללוש וכאשר מרגישים הרגשה של איחוד וגיבוש חומרים , שמים את השמן ואת המלח ולשים .ללוש לפחות 7 דקות !!!
מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים לפחות שעה וחצי .אם קר ממש אז שהבצק יכפיל את נפחו.
קורצים מהבצק 12 כדורים , עושים חור בכל כדור עם הידיים ומרחיבים עד לעשיית צורת אליפסה.
טובלים במים עם הסילאן ואז טובלים
בתערובת השומשום.
אופים בתנור שמחומם על 180 מעלות , במצב טורבו , עד הזהבה. בהצלחה !
יואו מתכון מגרה
מה זו העוגה הזו?? נראית
לא רואה כוס...חחחח...בתמונה זו עוגה שעטפתי ...תקראי את המלל....באשר לקינוח, את יכולה לבדוק בתיק העבודות שלי ...תודה תודה
מה זה הקינוח בכוס?
בדיוק בזמן שאני מחפשת מנה אחרונה לשבע ברכות .
מחכה למתכון.
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים