בייגל שוקלד

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יפה!!
צילמת את זה בחוץ?

• הוסף לסימניות
מגרהה!
נראה לי שזה יותר מידי צהוב..

• הוסף לסימניות
יפה אבל בתור אחת שלא מבינה בצילום אלא באוכל :)זה לא מספיק מגרה , לא בא לי לטרוף את זה

• הוסף לסימניות
תאורה מקסימה
תנסי להבהיר את הרקע

• הוסף לסימניות
לא מספיק מבינים מה הולך פה.... הייתי פחות מתקרבת לתמונה. איך אתם קוראים לזה? "התמונה מידי קרופה" (הצלחתי לומר את זה נכון? :eek:)

צודקת מה שאומרת YG&K שזה לא מספיק מגרה.
בהחלט שונה מכל התמונות שאת מעלה לפה של אוכל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1088511:
יפה אבל בתור אחת שלא מבינה בצילום אלא באוכל :)זה לא מספיק מגרה , לא בא לי לטרוף את זה

נכתב ע"י Magic Brush;1088522:
צודקת מה שאומרת YG&K שזה לא מספיק מגרה.
בהחלט שונה מכל התמונות שאת מעלה לפה של אוכל...
תודה.
זה היה צילום חטף ברחוב ודי פחדתי מהערבי הרוכל. :)
אכן אם הייתי סוגרת שתיים שלש צמצמים עומק השדה היה יוצא פחות רדוד מה שהיה עושה את התוצאה יותר מגרה.

• הוסף לסימניות
היי
התגעגענו לתמונות המקסימות שלך..
תמונה מענינת מאד
הבוקה משחק פה ממש יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה